De fem grunde til at din bil bryder sammen under varme forhold

En dag blev der givet en rapport, som viser hovedårsagerne til køretøjsfejl i USA. Disse problemer er også hyppige i vores land.

Brændstofpumpen

Med de høje omkostninger for brændstof i disse dage, venter folk, indtil de hører "bip" med at tilføje benzin. Dette medfører, at mange brændstofpumper svigter. Når du går under en fjerdedel af en tank, er brændstofpumpen ikke helt nedsænket i brændstoffet. Dette medfører, at der opstår utilstrækkelig varme, da brændstoffet virker som et kølemiddel. Vi anbefaler altid at have mere end en fjerdedel af tanken fuld og skifte brændstoffilter ca. hver 30.000. miles for at holde din pumpe sund.

Batteriet

Vores varme i Phoenix ødelægger absolut batteriet, så vi anbefaler altid at teste dit batteri to gange om året. Når du har testet det, har du en bedre chance for at erstatte det, når den er svag i stedet for at vente til den bryder helt sammen og fejler. Når vi servicerer biler, rengør vi også terminalerne, fordi opbygning på terminalerne svækker deres styrke.

Køler og gearkasse

Ørkenvarmen vil tørre dem begge helt ud. Motoren har en måler i ved dashboardet, så du kan overvåge temperaturen, men de fleste biler og lastbiler har ikke en transmissions temperaturmåler. Væske er bogstaveligt talt livets blod i dit køretøj, så vi anbefaler væske-udvekslinger for at give din køler og gearkasse et langt liv. Brug af korrekt væske på de korrekte niveauer er yderst vigtigt.

Slanger og bælter

Vi inspicerer slanger og bælter for at sikre, at de ikke føler sig sprøde, grødet, knækkede, flossede eller buede. Vi anbefaler også at udskifte dem i henhold til producentens forslag.

Dæk

At holde dækkene roterede og udskifte dem, når de mister slidbanen, er meget vigtige sikkerhedsforanstaltninger. Spar din tid - køb nye dæk hos Daek-Online.dk 

Bredde: Højde: Diameter:
Hastighed indeks:

Abonnér på nyhedsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter skal udfyldes
Kommentar blev sendt med succes

Tilbage til toppen