Kia genopfrisker 2 modeller til 2019

Kia opgraderer sin line-up med en trio af køretøjer, der erstatter modeller, der mister trækkraften: Optima sedan, Sedona minivan og den eksklusive K900 sedan. Bilproducenten afslørede ændringerne i onsdags i forbindelse med New York Auto Show.

Salg af Optima er faldet med 31% og salget af Sedona med 38 igennem februar måned. K900 solgte kun 54 enheder i de første to måneder af 2018, sammenlignet med 65 i fjord.

Den genopfriskede 2019 Optima leveres med nye designindikatorer og -teknologi, herunder Stinger-inspirerede LED-kørelys. De tekniske opgraderinger tilbyder også udvidede avancerede køreassistentssystemer eller ADAS.

"Genopfriskningen til 2019 skærper det overordnede design ind- og udvendigt, og vi laver en række ADAS teknologier standard over hele Optima-linjen, som ligger til grund for den enorme værdi Optima tilbyder. En ny tilgang til vores prisbelønnede telematiksystem, UVO, vil gøre det er lettere for købere at forstå bilens rige funktioner og UVO link indeholder et integreret modem ", siger Orth Hedrick, vicepræsident af produktplanlægning, hos Kia Motors America, i en pressemeddelelse.

"De nye to-tone sportssæder er til dem der ønsker at deres Optima skal skille sig ud, og kommer med europæisk inspirerede design-signaler," sagde han.

Den forfriskede Sedona kommer med nyoprettede for- og bag-fascia. Minivanen, siger Kia, deler nu et lignende designsprog som alle andre nyere køretøjer i mærkets line up. Sedona har fem trim niveauer - L, LX, EX, EX Premium, SX og SXL.

Til børn på bagsædet, styrker Kia sit bageste underholdningssystem med 10,1-tommers dual touchscreens placeret på bagsiden af forsæderne, og erstatter den tidligere models enkle hovedskærm.

Den anden generation af 4K900 er i mellemtiden lidt længere og bredere end sin forgænger. Men Kia siger, at den ser strammere på grund af ændringer i formen forhold. K900 drives af en 3,3-liters twin-turbo V-6 motor, som er den samme man kan finde i den sporty Stinger. Motoren genererer 365 hk.

Abonnér på nyhedsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter skal udfyldes
Kommentar blev sendt med succes

Tilbage til toppen