14 Bedste sange at køre til

Musik og kørsel går sammen som jordnøddesmør og gelé. De kan endda være et bedre par, da det er svært at have en god køretur uden en god sang som passager.

I disse dage er tilslutning af din telefons musik til din bil helt naturligt. Uanset om din bil har indbyggede Bluetooth, et AUX stik eller bare en enhed, du greb fra Amazons hjemmeside til trådløst tilslutning, er dine køre musik 100% nødvendig for at have en god køretur.

Ligesom alt i livet, kan du høre de samme gamle numre, men rent udsagt, så kan de blive … tja forældede. Derfor besluttede vi os for at gennemsøge Spotify for nogle af de bedste køre spillelister vi kunne finde.

Har vi savnet et nummer du elsker? Fortæl os hvilke i kommentarfeltet!

Til når du kører ned ad motorvejen ...

1. Forestil dig dette: Du kører ned ad motorvej E40, det rullende landskab foran dig foran dig og havet til højre.

Med "Wildflowers" af Tom Petty i højttalerne, kan denne dag måske være årets mest perfekte…

2. Lad dig ikke narre af navnet på denne liste - den er nemlig også perfekt til dagkørsel. Vi anbefaler stærkt "Ocean Eyes" af Billie Eilish for at ændre tempoet, mens du cruiser.

3. Night Drive har en samling af hæse stemmer og smukke ballader, der nok skal hjælpe dig gennem en lang køretur. Lyt til "Cherry Wine (live)" af Hozier indtil næste gang du holder pause.

Til når du skal fyre den løs bag rattet med rock ...

4. Hvor skal man endda starte? Folk har kørt til disse sange i årtier. Det er virkelig umuligt at gå galt med "Mustang Sally" af Buddy Guy.

5. Med nogle rockklassikere blandet sammen med tidlige 2000'ers hits, er der noget for alle at nyde. Sørg for at skrue op for "Seven Nation Army" af The White Stripes.

6. En spilleliste, der har "Left Hand Free" af Alt-J paa toppen, er en spilleliste, der er værd at spille. Den perfekte blanding af musik til at rocke ud til, mens du lever livet i den hurtige vejbane.

Til når du er i humør til at have nogle hits med på din rejse …

7. Nogle gange vil du bare høre noget nyt, der ikke altid falder ind i radio pop hits kategorien.

“Driving Song” spillelisten giver dig uden alt det ekstra tilbehør. Jam ud til "Stargazing" af Kygo,når du kommer ind i bilen.

8. Måske er disse radiohits faktisk lige det du leder efter - uden alle reklamerne selvfølgelig. Det er næsten umuligt at ikke synge til "Havana" af Camila Cabello på dette tidspunkt, så slå dig selv løs, næste gang du står bag rattet.

Til når du bare vil have den perfekte blanding af melodier til vejen fremad ...

9. En stor blanding af musik, der spænder over årtierne er “Driving Commute”. Den giver dig alt fra "Mr. Brightside" af Killers til "S.O.B." af Nathaniel Rateliff og Nightsweats.

10. Tror ikke vi har glemt den perfekte musik til at køre gennem mark efter mark - noget godt country.

Heartland Drive bringer country/western hits med klassisk rock som danner den perfekte blanding af musik du kan fortabe dig selv i. Start med "Traveller" af Chris Stapleton og gå derfra.

11. Med nyere sange sammen med flotte beats du aldrig har hørt om, kan du ikke gå galt med Morning Commute. Sørg for at "Chateau" af Angus & Julia Stone skråler gennem dine højttalere.

Til den ultimative serenade, jam-sesh men du roadtripper....

12. Alle ordene til Smash Mouths "All Star".

13. Selvom du blev træt dem, da disse sange først udkom, så er der noget godt ved at kende alle ordene til en sang, du havde glemt alt om. Vi er i lejren, at ingen biltur er færdig uden "Iris" af Goo Goo Dolls.

Til pendlere, der forsøger at forblive rolige og afslappede ...

14. Afrund denne liste med det perfekte musik til at slappe af med, når den Prius skærer ind foran dig - Calm Classics. Du kan ikke gå galt med "Diana" af Aaron Zigman, hvor det ikke kræver at være Mozart for at kunne høre de melankolske lyde, der slutter i et fortabt håb gennem klavertangenterne.

Bonus!

Nå, den bedste musik til bilisten er stadig lyden af hans nye dæk, ikke? Så har vi noget at tilbyde dig:

Bredde: Højde: Diameter:
Hastighed indeks:

Abonnér på nyhedsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter skal udfyldes
Kommentar blev sendt med succes

Tilbage til toppen