Hvordan man maler dækspor

Det grundlæggende dæktræk består af en række takkede linjer, der løber parallelt med hinanden. Dette mønster bruges ofte på Halloween kostumer, kunst projekter og håndværk. For at faa lidt hjælp med at illustrere dæk-slidbanemaleriet, se på et billede af et dækløb eller inspicer selv mønstrene på dine egne dæk.

Bredde: Højde: Diameter:
Hastighed indeks:

Trin

Mal en stribe langs dækbanens vej. Den venstre del af striben vil være lige, men den venstre kant af striben skal være spids. Punkterne på den takkede side af striben skal fordeles jævnt og ved samme højde.

Mal en skrå linje langs den skæve side af striben, du malede i trin 1. Denne skrå linje vil efterligne formen og linjen på den skæve side af striben, du malede i trin 1. Der skal være mellemrum mellem de to skæve kanter.

Mal en tredje skrå linje langs højre side af striben, som du malede i trin 2. Dette vil efterligne formen og stien af den skrå linje, du malede i trin 2. Der skal være mellemrum mellem de to skarpe kanter.

4. Mal en fjerde skrå linje langs højre side af striben, du malede i trin 3. Dette vil efterligne formen og stien til den skrå linje, du malede i trin 3. Der skal være mellemrum mellem de to skråkantede kanter.

Mal en fem takket linje langs højre side af striben, du malede i trin 4. Dette vil ligne formen og stien til den skrå linje, du malede i trin 4. Der skal være mellemrum mellem de to skråkantede kanter. Lav den højre side af denne skrå kant en ret linje (ikke takket). Denne linje er længst til højre på dæksporet.

Tip

Hvis du har i sinde at gentage dette dækspormønster mange gange, vil det være en hjælp at anskaffe en dæksporformet stencil eller oprette en stencil til projektet.

Abonnér på nyhedsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter skal udfyldes
Kommentar blev sendt med succes

Tilbage til toppen