FORD Vælg dæk med bil - Daek-online.dk

FORD Vælg din bil | Daek-online.dk

Det skal du vide når du køber Ford dæk

Ford blev grundlagt af Henry Ford i 1903. Kun 5 år senere bragte den amerikanske bilproducent den på det tidspunkt revolutionerende T-model på markedet. I dag er Ford en af ​​de største bilproducenter i verden, og nyder stor popularitet blandt bilister verden over. På grund af det store udvalg af modeller som Ford fremstiller, findes der så mange forskellige Ford sommerdæk og Ford vinterdæk på markedet. De rigtige Ford dæk sikrer, at du med din Ford kan opleve en maksimal dynamik og køreglæde.

Når du leder efter det optimale dæk til Ford, kan du stole på et stort antal dækproducenter. Mange Ford biler kommer med dæk fra Goodyear når de forlader fabrikken. Ud over Goodyear bruger Ford også dæk fra Bridgestone og Michelin som standardudstyr.

Ford vinterdæk – sikre et godt vegreb

For at holde kontrol over din Ford på alle tidspunkter om vinteren, tilrådes det at skifte til vinterdæk ved temperaturer under 7 grader. I nogle lande er vinterdæk endda lovpligtige. For at sikre det optimale vejgreb selv om vinteren, skal du kun bruge modeller med snefnugsymbolet, når du køber dæk. Dæk med M + S-symbolet giver også et perfekt vejgreb, især på mudder og sne.

Ford helårsdæk udgør et godt kompromis mellem sommer- og vinterdæk. Med helårsdæk er du altid sikker på vejen. Du kan genkende dem ved et symbol som en sol, en regndråbe eller et blad. Når du skal købe dæk til Ford, kan du også sikre dig mod et punkteret dæk, dette kan du gøre, ved at købe et dæk med run-flat-teknologi. Med disse dæk kan du stadig sikkert nå hen til det næste værksted, efter at dit dæk er punkteret. 

Tilbage til toppen