Prissammenligning for SKODA dæk

Find SKODA dæk

Det skal du vide om Skoda dæk

De fleste har sikkert hørt om den tjekkiske bilproducent Skoda, virksomheden blev grundlagt tilbage i 1895, i dag er Skoda en del af Volkswagen Group, og siden overtagelsen af bilproducenten er virksomheden gået fra at være en bilproducent som mange gjorde grin med til at være en anerkendt bilproducent der producerer biler som nemt kan konkurrere med andre europæiske bilproducenter. Især Skoda Fabia er meget populær i kompaktklassen, mens Skoda Octavia er en af ​​de bedst sælgende modeller i mellemklassen.

Stort udvalg af Skoda vinterdæk

Når det kommer til original dæk Skoda så arbejder virksomheden sammen med mange forskellige dækproducenter, som blandt andet Michelin, Goodyear og Continental til at levere dæk til Skoda biler som standardudstyr.

Hvis du er i tvivl om hvilke Skoda sommerdæk eller vinterdæk du kan gøre brug af, så kan du finde disse oplysninger i bilpapirerne, eller du kan se på siden af dine dæk. Her finder du information om dækbredde samt diameteren på den fælg som du kan benytte på dit køretøj.

Køb gode Skoda dæk

Hvis du sørger for at købe Skoda dæk som er af en god kvalitet, så er du sikret at bilen opretholder et godt greb på alle vejbaner og under alle vejrforhold. Selvom der i Danmark ikke er en lov om at du skal skifte fra sommer til vinterdæk, så anbefaler de fleste eksperter at du skifter til Skoda vinterdæk nå temperaturen kommer under 7 grader, dette er fordi den gummiblanding der bruges, er mere elastisk så dækket opretholder optimal kontakt med vejbanen selv ved lave temperaturer.

Tilbage til toppen