Prissammenligning for SKODA dæk

Find SKODA dæk

Det skal du vide om dæk til Skoda Citigo

Skoda Citigo dæk skal være i stand til at modstå meget - dårlige veje, skarpe kantsten og dybe huller. Den lille bil fra Tjekkiet bliver ofte brugt til bykørsel og kortere ture. Men det betyder ikke, at de dæk som du køber, ikke skal være af den absolut bedste kvalitet, da der ellers kan opstå livsfarlige situationer.

Dækkene til de små bykørsler er som regel temmelig smalle og små, og også til Skoda Citigo kan du få dæk i diameterne 14 til 16 tommer. Det repræsenterer derfor et godt kompromis mellem kørselssikkerhed, brændstofforbrug og dækslitage. Jo smallere et sommer- eller vinterdæk er, desto mindre friktion genererer det, og jo lavere er brændstofforbruget.

Speciel gummiblanding i Vinterdæk Citigo

Ikke desto mindre tilbyder det nok kontaktområde mellem køretøj og asfalt til at være sikker på vejen og for at kunne tilbyde en kort bremseafstand. Hvis du for det meste kun er i byen og også bor i et område hvor der ikke er meget sne, så kan du overveje at købe helårsdæk. Gummiblandingen i vinterdæk til Skoda Citigo er fremstillet på en sådan måde at der altid er en god kontakt mellem dækkene og vejbanen.

Køb billige dæk Skoda Citigo

Hvis du er på udkig efter nye dæk til din lille Skoda, så kan du bruge vores søgemaskine her på siden som hjælper dig med at finde de rigtige dæk til dit køretøj. Det eneste du skal bruge, er navnet på den model som du har, samt hvilket år den blev produceret.

Tilbage til toppen