Valgte Filtre

175 65 R14 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 175 65 r14 dæk

Sommerdæk er designet som allround dæk specielt til vejrforholdene om sommeren. Dækkene er designet til kørsel på tørre, men også på regnvåde veje, og især til højere temperaturer. For at klare disse forhold, har sommerdæk specielle slidbaneblokke og riller, der tilbyder et optimalt vejgreb til sommerlige forhold.

175 65 14 dæk der benyttes om sommeren er ofte fremstillet med en speciel gummiblanding som holder dækket stift om sommeren, selv ved meget høje temperaturer, på den måde undgår man at dækket bliver deformt.

Information om de respektive sommerdæk, såsom deres belastningskapacitetsindeks, fælgdiameter og bredden af ​​bilens sommerdæk, findes på dækkets sidevæg. Det kan dog være lidt svært at finde ud af hvad de forskellige ting betyder. Men hvis man ser på dæk 175 65 r14 som et eksempel, så kan man se at dette dæk har en bredde på 175 mm og en sidevæg som er 65% af 175, eller med andre ord en højde som er 114 mm, r betyder at der er tale om et radial dæk, mens 14 står for størrelsen på den fælg som du kan benytte til dette dæk.

Find gode 175 65 r14 dæk priser

Hvis du har besluttet dig for at du vil købe nye dæk til din bil, så finder du ofte gode 175 65 r14 tilbud på nettet. Fordi denne størrelse er meget populær blandt ejere af mindre biler, så finder du dette dæk i sortimentet fra næsten alle større dækproducenter. Du kan gøre brug af vores søgemaskine, for at finde det dæk der passer perfekt til den bil du har stående i garagen.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 291
se flere 20
af 291
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen