Valgte Filtre

195 55 R16 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 195 55 r16 dæk

Når dækkene begynder at blive slidt, så er det på tide at overveje at skifte dem ud med nogle nye dæk. Selv hvis du ikke synes at dækkene ser slidte ud, så er det en god idé at få dem skiftet mindst hver 5. år. Dette er fordi dækkets gummiblanding bliver mør efter nogle år og kvaliteten af gummiblandingen bliver forringet.

Hvad betyder dæk 195 55 16?

Den specielle kode der står på siden af dækket er standardiseret i overensstemmelse med ECE-reglerne. Dette er så kunder med det samme ved præcis hvad type dæk de har med at gøre når de ser på siden af dækket.

I dette tilfælde, er bredden på et 195/55 16 dæk er 195 mm, som det første tal i koden indikerer. Det andet tal giver en standarderklæring om dækprofilen, som faktisk er dækhøjden. Dette er dog ikke angivet i millimeter, men som en procentdel. Dette dæk har en dækhøjde på 55 procent af 195 mm hvilket omregnet betyder at dækket har en dækhøjde på 107,25 mm. Det sidste tal siger noget om diameteren på den krævede fælg. Dette dæk kan monteres på 16 tommer fælge.

Find gode dæk 195 55 r16 priser

Når det er på tide at skifte dækkene ud med nogle nye dæk, så er det en god idé at se dig lidt omkring på nettet. Der er ofte et meget større udbud af dæk i online butikker sammenlignet med fysiske butikker. Dette er fordi mange online butikker har et stort centrallager hvorfra deres varer afsendes. Du kan også til finde gode dæk 195 55 r16 tilbud hvis du køber mere end ét dæk ad gangen eller hvis du køber dæk som er fra en tidligere serie, disse dæk er ofte lige så gode som nyere dæk, de er bare billigere.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 339
se flere 20
af 339
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen