Valgte Filtre

205 55 R16 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 205 55 r16 dæk

Det at vælge nye dæk til bilen er ikke altid det nemmeste, der findes så mange forskellige dæk som du kan vælge imellem, og så mange forskellige dækproducenter som fremstiller dæk i alle mulige størrelser.

Senest, når temperaturen i foråret for første gang kommer over 5 grader, bør man tænke på køb af nye 205 55 r16 sommerdæk, fordi disse er optimeret til de varmere vejrforhold. Det er vigtigt at du sørger for at de dæk som du køber til din bil, er fremstillet af en meget god kvalitet. Specielt populære er Michelin sommerdæk, sommerdækkene fra Hankook tilbyder også en sikker kørsel ved sommerlige temperaturer.

Dæk 205 55 16 – til alle forhold

De fleste sommerdæk bliver fremstillet med en speciel gummiblanding, som betyder at dækket har en kortere bremselængde. Den specielle gummiblanding betyder også, at dækket har en lavere rullemodstand, dette er fordi dækket ikke er nær så blødt i gummiet som vinterdæk er. Den lave rullemodstand betyder også, at bilen bruger mindre brændstof.

Hvad betyder 205/55 R16 på siden af dækkene?

Det kan være lidt svært at tyde de koder der står på siden af et 205 55 r16 dæk, men det er faktisk ikke svært at finde ud af hvad de betyder. Hvis man tager dæk 205 55 16 som et eksempel, så er der tale om dæk som er 205 mm bredt, og som har en højde som er 55% af bredden, eller ca. 113 mm høj. R betyder at der er tale om et radial dæk, mens 16 er diameteren på dækket. Med andre ord kan du benytte en fælg som er 16 tommer stor til disse dæk.

Find gode 205 55 r16 dæk priser

For at gøre det endnu nemmere for dig at vælge fra vores store udvalg af produkter, har vi sammensat en søgemaskine som hjælper dig med at finde gode dæk 205 55 r16 tilbud. På den måde er du sikker på at de dæk som du køber til dit køretøj, er dem som er anbefalet af producenten.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 657
se flere 20
af 657
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen