Valgte Filtre

225 45 R17 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 225 45 r17 dæk

Sommerdæk har specifikke egenskaber, der giver dig og dit køretøj sikkerhed på vejen. Det er vigtigt at du tager dig tid til, at se hvilke dæk der passer bedst til din bil, da der skal være optimalt vejgreb for at sikre bilistens og køretøjets sikkerhed. Der er mange forskellige dækproducenter som producerer dæk til 17-tommers fælge, dette betyder også at du tit kan finde gode priser på 225 45 r17 dæk.

Hvad betyder profildybden på 225 45 17 dæk

Ideelt set bør sommerdæk have en profildybde på 3 mm, men hvis den faktiske værdi er lavere, formindskes vejgrebet på våde vejbaner markant. Men hvornår skal du købe nye sommerdæk? Lovgivning kræver at dine dæk har mindst 1,6 mm, men den anbefalede mindste dybde er 2,5 mm og endda 3 mm for brede dæk.

Benyt 225 45 17 dæk ved høje temperaturer

Ved høje temperaturer er det vigtigt, at dækkene ikke bliver deforme, og at de sikrer trækkraft og god håndtering. Det vigtigste ved et sommerdæk er dets profil. Det adskiller sig fra et vinterdæk og bidrager på grund af den hårdere gummiblanding til det faktum, at egenskaber som komfort og bremsekraft optimalt udvikles. Optimeringer og videreudvikling med hensyn til sommerdæk, garanterer altid den højest mulige grad af sikkerhed og kørekomfort.

Find gode dæk 225 45 r17 priser

Uanset om du vælger Bridgestone, Pirelli, Goodyear, Continental, Michelin, Dunlop eller Hankook dæk til din bil, så tilbyder vi dig fornuftige priser. Dette gælder også for mange kendte producenters fælge, som du også finder her på siden. Du finder ofte gode 225 45 r17 tilbud på nettet, hvis du bare ser dig lidt omkring. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 506
se flere 20
af 506
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen