Valgte Filtre

Alliance 317 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 dæk

Som forgængerne i Goodyear Eagle F1 Asymmetric serien så er det femte dæk også et sommerdæk som er udviklet specielt til mod bilister af køretøjer i mellem- og overklassen som er udstyret med "Active Braking Technology”. Dækket bruges ofte til biler som sportsvogne, sports coupes, muscle cars og sedans.

Med Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 køber du et sommerdæk i premium-klasse, forskellige bilproducenter som Porsche og Maserati bruger det til det originale udstyr til deres sportslige modeller. Der er gode grunde til dette, dækkets bremseafstand er ekstremt kort i alle vejrforhold. Den specielle silica-forbindelse i slidbanerne er ansvarlig for bedre greb på vejen, mens den stive dækopbygning sikrer styrepræcision selv ved høje hastigheder, hvilket er meget vigtigt eftersom dæk Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 dæk er godkendt til hastigheder på op til 300 km/t.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 dæk

Den specielle ActiveBraking teknologi som dækket er fremstillet med, betyder at dækket har en bedre kontakt med vejbanen takket være den specielle kontaktflade. Dækkene bruges også på SUVs som Audi Q7 og er kendt for at have en næsten 2 meter kortere bremseafstand end konkurrerende dæk.

Eagle F1 Asymmetric 5 dæk bruger Goodyears FuelSaving-teknologi. Hvilket betyder at dækkets vægt er reduceret så rullemodstanden på dækket kan holdes så lav som muligt, den specielle gummiblanding der bruges til fremstillingen, betyder også at dækket udvikler mindre varme under brug, og dette reducerer brændstofforbrug og CO2-emissioner af køretøjet.

Find en god Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 pris

Alt i alt er Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 dækket et afbalanceret dæk med fremragende værdier i alle sikkerhedsrelaterede områder. Der er også mange økonomiske grunde til et køb af billige Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 dæk, dækkene har en længere levetid end konkurrerende dæk, så du kan med ro i sindet købe disse dæk, da du ved at du har dæk som du kan bruge længe og til lange ture. Hvis du ser dig omkring på nettet, kan du tit finde gode Eagle F1 Asymmetric 5 dæk fra Goodyear på tilbud, og hvis du køber mere end ét dæk kan du ofte få rabat.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3
af 3
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen