Valgte Filtre

Barum Bravuris 3HM Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Barum Bravuris 3HM dæk

Barum har længe været kendt for, at fremstille dæk som er af en meget høj kvalitet, og det nye Barum Bravuris 3HM dæk er heller ikke nogen undtagelse. Barum Bravuris 3HM er et sommerdæk i lavprissegmentet med en god brændstoføkonomi og lang levetid. "HM" betyder "High Mileage" og står for lang og konsekvent høj ydeevne i alle forhold, som du forventer af et sommerdæk. Den tjekkiske dækproducent Barum, er i dag en del af Continental, og nyder stor fordel af deres know-how når det kommer til fremstillingen af gode bildæk.

Dæk Barum Bravuris 3HM – kendt for kvalitet

Bravuris 3 HM fra Barum er kendt for lavt slid og et højt sikkerhedsniveau, når man kører om sommeren hvor man ofte kan komme ud for meget svingende vejr. Dækket tilbyder et højt kilometer tal takket være den specielle slidbane og gummiblanding som bruges i dækket. Baruym dæk Bravuris 3 HM fås i flere dimensioner mellem 14 og 20 tommer, så du finder sikkert et dæk der passer til dine behov.

Find en god Barum Bravuris 3HM pris

Miljøvenligheden af ​​Barum Bravuris 3HM er relativt høj. På den anden side er brændstofforbruget relativt lav på grund af dækkets optimerede køreoverflade. Dette betyder også at hvis du finder priser på Barum Bravuris 3HM dæk som er billige, så kan du med ro i sindet købe dette dæk da du ved at kvaliteten er helt i top, og at dækket tilbyder en god kørestabilitet.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 33
se flere 13
af 33
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen