Valgte Filtre

Barum Polaris 5 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Det skal du vide om Barum Polaris 5 dæk

Det er ikke altid nemt at skulle vælge nye dæk til bilen. Og især det at vælge nye vinterdæk til bilen, kan være en svær beslutning, men hvis du køber Barum dæk Polaris 5, så ved du allerede fra begyndelsen af, at du har truffet det rigtige valg.

Dæk Barum Polaris 5 – kendt for kvalitet

Den tjekkiske dækproducent blev grundlagt tilbage i 1924, og har været på markedet siden dengang, i 1992 fusionerede de med Continental, og de to virksomheder begyndte at gøre brug af hinandens erfaringer inden for produktionen af dæk.

Især hvis du er ejer af en bybil, eller en mere kompakt bil, så kan det være en god idé, at se efter billige Barum Polaris 5 dæk til din bil. I forhold til mange andre vinterdæk, så er prisen på Barum Polaris 5 dæk i den lavere ende.

Barum dæk Polaris 5 – godt vejgreb

Det som gør Barum Polaris 5 dæk så populære er, at de er fremstillet med en speciel gummiblanding, som er med til at forlænge dækkets levetid, og som også resultere i en lavere rullemodstand, som i sidste ende betyder at dækket også har et lavt brændstofforbrug, hvilket resultere i, at du kan køre længere med din bil på en liter diesel eller benzin. Dækket er fremstillet med specielle lameller der fanger sneen, så den ikke sidder fast i dækket, dette resultere også i at dækket har en bedre bremseevne, og derved opretholder bilen et godt vejgreb selv på sneglatte veje.

Barum Polaris 5 vinterdæk er fremstillet med en rille i dækkets skulder, som hjælper med at minimere den spænding, som der ellers opstår i et vinterdæk når det bliver koldere om vinteren, dette betyder også at dækket er mere elastisk end andre vinterdæk, og dette resulterer i at dækket har et bedre vejgreb, og dermed også en kortere bremselængde.

Køb Barum Polaris 5 online

Hvis du ser dig lidt omkring på nettet, så kan du sagtens finde gode Barum Polaris 5 tilbud, priser på Barum Polaris 5 dæk er lidt lavere end andre dækproducenters dæk, og hvis du køber flere dæk på en gang, så kan du nogle gange spare lidt penge. På den måde ved du også, at dine dæk bliver slidt på en ensartet måde.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 91
se flere 20
af 91
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen