Valgte Filtre

Barum Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Vis alt

EU-mærkning


til

Sælger

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Barum dæk

Klimaet i verden i dag gør, at det er meget forskelligt hvilken type dæk man har brug for. Derfor fremstiller Barum dæk til alle biltyper, fra personbiler til varevogne, og de spænder fra sommerdæk til vinterdæk og helårsdæk. Så selvom man bor i et land med et tørt klima, eller et mere regnfuldt klima, så er det muligt at finde et dæk som passer til de forskellige vejbaner.

Kvalitet og tradition

Firmaet har eksisteret siden 1924 og er tjekkisk, og da de har været på markedet så længe, har de jo efterhånden en stor erfaring hvad dæk angår. Ydermere indgik de i 1992 fusion med den anden store dækproducent Continental, det betyder at de nu kan nyde godt af hinandens erfaringer.

Med Barums årelange tradition og investeringer i ny teknologi, har de blandt andet fremstillet vinterdæk med god stabilitet og fantastisk gribeevne. Dækket er fremstillet med en unik slidbane, som gør at bilen får mere motorkraft, hvilket betyder, at bilen får nemmere ved at klare bakker, som er dækket af is eller sne, bakker hvor mange andre biler må give op.

Deres sommerdæk er også fremstillet så man har det bedste vejgreb, og ikke burde have problemer med akvaplaning, eller at kontrollen over bilen bliver mindre i kurver og sving. Det gælder dog stadig, at uanset om man kører om vinteren eller om sommeren, så skal man altid tilpasse hastigheden til vejbane og vejrforhold. Man kan ofte finde gode Barum dæk priser, hvis man ser sig lidt omkring.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 454
se flere 20
af 454
Is a paid advertising
Tilbage til toppen