Valgte Filtre

Bildæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om dæk til bilen

Der er mange som ser bilen som et redskab der fragter en fra punkt A til punkt B, der er dog en masse ting som man skal huske på, når man skal vedligeholde sin bil. Når man står og skal vælge nye dæk til sin personbil, så er der en masse forskellige ting som man skal overveje, hvis man ignorere vigtigheden af bildæk som er af en god kvalitet, så kan man risikere, at det kan have fatale konsekvenser. Det at vælge nye dæk til sin bil kan hurtigt blive meget overvældende, man skal overveje om man har brug for sommer-, vinter- eller helårsdæk og har man brug for alu- eller stålfælge, skal man bruge run flat dæk eller almindelige dæk og hvor vigtig er rullemodstanden på dækkene.

Hvad skal man vide om dækstørrelsen på bilen?

Det vigtigste ved at købe nye dæk til bilen, er ikke kun hvilket dæk mærke man skal købe, men også hvilken dækstørrelse man skal vælge, der er forskel på om det er 15 tommer eller 17 tommer dæk der skal på ens bil. Hvis man ikke kan se på bilens dæk hvilken størrelse som de har, så kan man se det i bilens instruktionsbog.

Hvilken slags dæk skal man bruge til sin bil?

Der er mange som tror, at det eneste valg man har når det kommer til nye dæk er, om man skal købe sommer eller vinterdæk, men faktisk skal man også overveje om man har mere brug for helårsdæk. Det kan godt være, at man før i tiden hørte dårlige ting om helårsdæk, men hvis man for det meste kører bykørsel, så kan man med fordel overveje at købe helårsdæk. Hvis man der imod kører meget om vinteren og ofte er på vinterferie i bjergene, så kan det være en god ide, at overveje at skifte til vinterdæk om vinteren. Man skal med vinterdæk dog huske på, at dækkene i nogle lande skal have et snefnug symbol for at kunne godkendes til brug i disse lande.

Alle de kendte bildæk mærker

Ikke nok med, at man skal beslutte sig for hvilken type for dæk man har brug for, men har man først fundet den rigtige type af dæk, så skal man også beslutte sig for hvilken dækproducent som man vil købe sine dæk fra. Her har man valget mellem alle de kendte mærker som Continental, Goodyear og Michelin og mindre kendte mærker som for eksempel Semperit, Hankook og andre firmaer.

Find billige bildæk priser

Det kan godt være, at alle dæk ligner hinanden, og til en vis grad er dette også rigtigt, men der er meget stor forskel på kvaliteten af de forskellige dæk som man finder på markedet. Man kan sagtens finde bildæk tilbud hvis man bare ser sig lidt omkring. Autodæk priser kan virke lidt forvirrende, man skal huske på, at hvis man køber nogle dæk som ikke er af en ordentlig kvalitet, kan det være forskellen mellem liv og død, nogle dæk som er af en ringere kvalitet har en meget ringere bremselængde.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 21270
se flere 20
af 21270
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen