Valgte Filtre

205 40 R17 Bildæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om 205 40 r17 dæk

Hvis du står og mangler nye dæk til din bil, så er det første sted du kan finde information om hvilke dæk du skal købe på siden af de dæk der allerede sidder på bilen. Her finder du nemlig alt den information som du har brug for.

Hvis der på siden af dækket står at det er 205 40 r17 dæk, så betyder det at dækket er 205 mm bredt, dog er dette tal kun en cirka dækbredde da det i løbet af produktionen af dæk kan være meget svært at ramme den præcise størrelse.

Det næste tal på dækket er dækkets højden på dækkets sidevæg. Denne beregnes som en procent af dækkets bredde, så i dette tilfælde er dækhøjden på dækket 40% af 205 mm eller 82 mm. Det eneste bogstav du ser i koden indikerer hvilken type dæk der er tale om. I dette tilfælde er det et radial dæk. I dag er dette den mest almindelige dæktype.

Tallet efter R fortæller dig om størrelse på den fælg du kan bruge til din bil, i dette tilfæde er det en 17 tommers fælg du kan gøre brug af.

Find gode dæk 205 40 r17 priser

Når du så har fundet de rigtige informationer, så er det nemt at finde nye dæk online, og du kan ofte finde gode dæk 205 40 r17 tilbud på nettet hvis du bare ser dig lidt omkring. Ofte kan du få gode priser på 205 40 r17 dæk hvis du køber dæk som er fra tidligere serier.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 95
se flere 20
af 95
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen