Valgte Filtre

215 45 R17 Bildæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om 215 45 r17 dæk

Hvornår skal jeg købe nye 215 45 17 dæk til min bil? Dette er helt sikkert et spørgsmål som der er mange danskere som har stillet sig selv på et eller andet tidspunkt. Hvis dækkenes slidbane kommer under 3 mm i mønsterdybden, så bør du begynde at overveje at skifte dine dæk ud. Hvis dækkene kommer under 1,6 mm mønsterdybde så er det faktisk ulovligt at køre på dem i Danmark.

Hvad skal jeg vide om dæk 215 45 17?

Når du køber nye dæk til din bil, så er det vigtigt at du overvejer hvor meget du bruger din bil, hvis du kun bruger den til små byture, og ikke kører så meget på motorvejen, så kan helårsdæk være det helt perfekte valg. Hvis du dog ofte tager på vinterferie i de koldere nordiske lande, så kan vinterdæk være lovpligtige.

Gummiblandingen i 215 45 17 dæk

Afhængig af om du køber sommer- eller vinterdæk til din bil, så vil du opleve at gummiblandingen i dækkene er forskellig. Om sommeren skal dækkene kunne klare de varmere temperaturer som vi ofte ser i Danmark, og dette skal de kunne uden at blive deforme i varmen. Om vinteren er det på den anden side vigtigt, at dækket er mere blødt så det kan tilpasse sig vejbanen og opretholde et bedre vejgreb. Du kan ofte finde gode dæk 215 45 r17 tilbud på nettet hvis du bare ser dig lidt omkring.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 209
se flere 20
af 209
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen