Valgte Filtre

Helårsdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Er det sikkert at købe billige helårsdæk?

Der er rigtigt mange mennesker som overvejer at købe helårsdæk til deres biler, ofte er grunden til dette, at de slipper for at skulle skifte mellem sommer og vinterdæk. For andre er det fordi det er billigere kun at skulle købe et sæt dæk til bilen. Men der er dog et par ting som man skal huske på hvis man køber billige helårsdæk.

For det første er gummiblandingen i et helårsdæk anderledes end i et dediceret sæson dæk, det betyder, at dit dæk ikke vil være så hårdt som et sommerdæk, hvilket betyder at dækket ikke vil være lige så slidstærkt som et sommerdæk, det er dog heller ikke så blødt som et vinterdæk, og derfor er vejgrebet heller ikke helt det samme.

Dog har nogle dækfirmaer som for eksempel Michelin brugt silica i deres dæk, hvilket giver en meget mere robust gummiblanding, som ud over bedre vejgreb også sikre, at dækkene ikke bliver slidt for hurtigt og dermed har de en længere kørelevetid end andre helårsdæk.

For hvem er det bedst med helårsdæk?

Helårsdæk er især populære blandt bilister som ikke kører så meget om året, primært vil det være folk som kører mellem 8.000 og 10.000 kilometer om året, og som for det meste kører inde i byen hvor vejene bliver saltet og ryddet om vinteren.

Hvis man regner med at skulle på vinterferie, så skal man lige tjekke de forskellige landes love, selvom der i Danmark ikke er en lov der siger, at man skal have vinterdæk på i Danmark, så er der for eksempel i Sverige et lovkrav om, at man skal køre med vinterdæk, hvilket betyder at du ikke må køre i Sverige på et helårsdæk, heller ikke Michelin Crossclimate dækket er tilladt om vinteren i Sverige.

Helårsdæk er markeret med symbolet "M + S" eller Mud + Snow, derudover er der nogle dæk som har snefnug symbolet hvilket betyder, at dækket også kan bruges om vinteren, og at man er sikret høj kvalitetsstandard. Man skal dog forsøge at købe det bedste helårsdæk som man har råd til.

Hvordan sammenlignes helårsdæk priser med andre dæk?

Det kan godt være at nogle helårsdæk koster lidt mere end andre dæk, men du skal huske på, at du kun skal købe nye helårsdæk når de gamle bliver slidte, og du slipper for at skulle skifte dæk om sommeren og igen om vinteren. For det andet så slipper du for, at skulle købe fælge til to sæt dæk.

Kan man finde gode helårsdæk tilbud?

Selvom de fleste stadig foretrækker at købe både sommer og vinterdæk, så kan man sagtens finde gode helårsdæk tilbud. På trods af, at nogle personer rynker på næsen over helårsdæk, så er de stadig optimale til personer som ikke kører alt for mange kilometer om året, det er også med til at sørge for, at dækkene ikke bliver slidt så hurtigt, og man kan derfor bruge de samme dæk over en længere periode end man ville kunne med andre dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 2581
se flere 20
af 2581
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen