Valgte Filtre

Firestone Helårsdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Firestone helårsdæk

Blandt de bilister der for det meste benytter deres bil til bykørsel eller som ikke kører over 10.000 kilometer om året er det blevet mere populært at købe helårsdæk til deres køretøjer. Før i tiden havde denne form for dæk et dårligt ry og der var mange som ikke ville overveje at købe billige Firestone helårsdæk.

Køb Firestone helårsdæk – kendt for kvalitet

Det amerikanske dækmærke, blev grundlagt tilbage i 1900 og har i dag mere end 23.000 ansatte fordelt over hele verden. Virksomheden er i dag en del af Bridgestone Tire Company og de to virksomheder nyder godt af at dele deres knowhow med hinanden. Firestone dæk sælges i dag i mere end 100 lande over hele verden, så du finder ofte gode Firestone helårsdæk tilbud.

Grunden til at Firestone helårsdæk er så populære er, at dækkene er fremstillet med en speciel gummiblanding som betyder at dækket har en lavere rullemodstand end konkurrerende dæk, blandingen betyder stadigvæk at dækket opretholder et godt vejgreb på vejen. Takket være de dybe riller i dækket så kan der ikke samle sig vand under dækket, på den måde mindskes risikoen for at der kan opstå akvaplaning.

Find en god Firestone helårsdæk pris

Priser på Firestone helårsdæk er meget konkurrencedygtige, og virksomheden fremstiller i dag helårsdæk som du kan bruge på mange af de mest populære biler som du finder på vejene. Du kan også finde gode Firestone helårsdæk priser til køretøjer som lastbiler, varevogne og endda til motorcykler. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 40
se flere 20
af 40
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen