Valgte Filtre

Nexen Helårsdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Vis alt

EU-mærkning


til

Sælger

Hvad skal du vide om Nexen helårsdæk

Et spørgsmål som de fleste danske bilejere på et eller andet tidspunkt stiller sig selv er om de skal købe helårsdæk til deres bil eller om de skal investere i et sæt sommer og et sæt vinterdæk. Hvis du for det meste bruger din bil til bykørsel, eller du kører mindre end 10.000 kilometer om året, så kan det være en god idé at overveje at købe helårsdæk. Hvis du finder et godt Nexen helårsdæk tilbud, så kan du med ro i sindet bestille disse dæk.

Nexen helårsdæk – Kendt for kvalitet

Det kan godt være at Nexen dæk først kom på markedet i 2000, men den sydkoreanske dækproducent har faktisk fremstillet dæk siden 1942. Virksomheden har haft andre navne igennem tiden, og derfor kan det være at man tror at dækket har en kort levetid, men Nexen har lang tradition for at fremstille dæk som er af en meget høj kvalitet. Navnet Nexen er en sammensætning af ordene next og century. Hvilket også er en indikation for hvor mange ressourcer Nexen bruger på innovativt design af deres dæk.

Pris Nexen helårsdæk – Innovativ gummiblanding

Den specielle gummiblanding som bruges i Nexen helårsdæk sørger for at dækket har et godt vejgreb selv på glatte vejbaner. Priser på Nexen helårsdæk er meget konkurrencedygtige og Nexen fremstiller dæk der er meget miljøvenlige og har en lavere rullemodstand end mange andre dæk, hvilket betyder at dækket har en længere levetid. Her på siden finder du billige Nexen dæk der passer til mange forskellige typer af køretøjer. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 68
se flere 20
af 68
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen