Valgte Filtre

Achilles Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Vis alt

EU-mærkning


til

Sælger

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Achilles sommerdæk

Den rigtige dæk er afgørende for sikker kørsel i bil. For hver sæson bør anvendes en de rigtige dæk. Sommerdæk er forskellige fra vinterdæk primært gennem hendes profil, hvis det er muligt, til at modstå høje temperaturer og sikrer optimal trækkraft.

Det, der adskiller fra Achilles sommerdæk?

Achilles sommerdæk bidrager gennem hans hårde gummiblanding på, at komfort og bremsekraft kan bedst udvikles. Selv ved høje temperaturer af dækket ikke er for blød, og selv ved høje hastigheder, er dækket næppe slidt. Achilles forsøger at finde den perfekte Kompriss mellem mellem lav rullemodstand og godt greb på samme tid, selv i våde jord. Selv ørkenagtige områder er Achilles DESERT HAWK UHPXL og Achillles DESERT HAWK HT vokset.

Hvad gør dækkene virksomheden Achilles i andre trætte?

Achilles sommerdæk er specielt designet til prisbevidste kunder. De er fremstillet i Kina, og distribueret af det amerikanske selskab AMERICAN PACIFIC INDUSTRIES. Ud over god kvalitet Achilles Pas på ikke at holde prisen for høj, hvilket gør det en af ​​de billigste blandt de dækproducenter. På trods af den gunstige tilbyder de Achilles sommerdæk er på de førende dækproducenter i ingenting.

Achilles sommerdæk tilbyde for prisbevidste kunder den perfekte balance mellem kvalitet og lav pris. For jden pung, stor eller lille, kan findes noget. Dækket model Achilles ATR SPORT og efterfølgeren ATR SPORT 2 tilbyder en optimal pris-ydelses-forhold. Sørg for Achilles dæk til optimal køresikkerhed og køreoplevelse.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 120
se flere 20
af 120
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen