Valgte Filtre

Budget Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Billige sommerdæk

Dæk er blandt de vigtigste sliddele i et køretøj og bestemmer køreadfærd og sikkerhed under alle vejrforhold. For at opfylde de respektive krav, som f.eks. greb, bremseevne og kilometertal, er der forskellige typer dæk, som sikrer et godt greb. Et sommerdæk er lavet af en specielt udviklet gummiforbindelse, der forbliver dimensioneret stabil selv ved høje temperaturer og bliver ikke blød. Dette resulterer også i det lavest mulige slitage og lavt brændstofforbrug, selv ved høje hastigheder. Gode billige sommerdæk har et godt greb ved høje temperaturer og fugtighed

For at sikre god trækkraft selv under vådt forhold og for at forhindre vandplanlægning, bør sliddybden kontrolleres regelmæssigt. Loven kræver mindst 1 millimeter; dækeksperter anbefaler, at du dog ændrer dæk med en dybdedybde på 2,5 millimeter. Hvis temperaturen falder under frysepunktet, mister sommerdæk deres positive egenskaber - derfor skal de udskiftes til vinterdæk. Takket være forbedrede slidbanemønstre og gummiforbindelser har den gamle 7-graders tommelfingerregel, ifølge hvilken vinterdæk bedre passer til denne temperatur end sommerdæk, i øvrigt mistet sin betydning. I stedet anbefaler vi brugen af sommerdæk kun op til dette tidspunkt.

Køb billige sommerdæk på tilbud

Hvad er de bedste billige sommerdæk ? De billigste sommerdæk på nettet kan findes på daek-online.dk, og er blandt andet Barum , Dębica , Sava eller Dayton , som fremstilles ved hjælp af ældre, velprøvede teknologier, som ofte blev brugt i premiumdæk for nogen tid siden. Dette gælder både slidbanemønsteret og den gummiforbindelse, der anvendes i dækkonstruktionen . Generelt fokuserer billige sommerhjul på at levere funktionalitet gennem gennemprøvede løsninger, så du ikke kan se noget nyt på dem. Disse dæk er bedst til moderate byforhold i små og mellemklasse biler. De er designet til folk, der søger efter mindre dyre løsninger, helst med lavt antal kilometer og en rolig kørestil Et eksempel på en god økonomi klasse sommerdæk er Barum Bravuris 2 . Hvis du ikke kører mere end omkring 2.000 miles om måneden, og du hovedsageligt bevæger dig rundt i en by med en rolig kørestil, så er disse budget sommerdæk noget for dig.

Middelklassen er et godt valg for chauffører, der ekspert mere fra deres dæk end en gennemsnitlig bruger. Mellemklasse produkter tilbyder det bedste kompromis mellem billige sommerdæk priser , og kvalitet, og omfatter sådanne mærker som Fulda , BFGoodrich , Kleber , Firestone eller Uniroyal. Disse dæk kan ofte installeres til enhver type køretøj, fra små biler til førsteklasses køretøjer. De fungerer godt i daglig brug, både i byen og på længere ruter. Mellemklasse dæk er et vigtigt segment for producenter, på grund af deres høje popularitet med chauffører. Som sådan lægger virksomhederne stor vægt på denne klasse og sikrer højkvalitetsprodukter så du kan købe g ode og billige sommerdæk online. Et godt eksempel på et middelklasse sommerdæk ville være Uniroyal RainExpert . Hvis du leder efter dæk, der opfylder dine dagligdags behov, og samtidig tilbyder høj kvalitet til en lav pris, er dæk i middelklasse velegnet til dine forventninger.

Dæk af klasse Premium er beregnet til krævende bilister. De er designet til at yde deres bedste i enhver situation, som du måske støder på under sommerforhold. De kan også bruges på længere ruter og i byer. De giver maksimal sikkerhed i ekstreme situationer, som f.eks. Nødbremsning. Premium dæk udgør et vigtigt segment for producenter, da de indebærer massive investeringer i forskning, udvikling og innovation. Disse produkter bruger de nyeste gummiforbindelser og ofte banebrydende nye slidbanemønstre. På mange måder fungerer disse dæk som udstillingsværktøjer til producenter, der giver den bedste kvalitet, du kan få fra et givet firma. Disse produkter kan installeres på mellemklassen køretøjer, samt limousiner, sportsvogne og andre højtydende køretøjer. Premium dæk fremstilles af Bridgestone , Pirelli , Continental , Dunlop , Goodyear og Michelin.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1343
se flere 20
af 1343
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen