Valgte Filtre

Evergreen Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Vis alt

EU-mærkning


til

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Sommerdæk Evergreen

Evergreen Sommer dæk er løsningen for alle chauffører, der ikke ønsker at bruge mange penge på gode dæk. Med de lave priser på disse producenter står med sine dæk i Somme Reifen.de top.

Evergreen Sommer dæk - fra Asien til verden

Den dækproducenten Evergreen er kendt i Kina i lang tid. I 1995 blev de første fabrikker åbnet. På relativt kort tid formået Evergreen at blive en af ​​de førende producenter af dæk af forskellig art. I dag Evergreen eksporterer sine dæk i mere end 70 lande. Og med succes, fordi Evergreen Sommer dæk blandt de mest populære i middelklassen. Der er grunde, fordi disse dæk er ikke kun høj kvalitet og rimeligt prissat, uafhængige test bevise igen og igen hvordan sikker du rejser med dem. Hvis du kigger rundt på Reifen.de, så du kommer til Evergreen dæk ikke forbi. De er i en lang række stort set alle køretøjsklasser tilgængelige. Gode ​​priser og stor kvalitet spil for kunderne i dag en vigtig rolle. Af denne grund, flere og flere bilister vælger Evergreen Somme dæk.

Gode ​​resultater til en lav pris

Eksempler på gode Evergreen Sommerdæk der på Reifen.de mange. En af dem er Evergreen EU 72XL. Denne sommer dæk er en af ​​de mest solgte i EU. På den ene side er han, i modsætning til andre dæk i sin klasse, meget lav. På den anden side opfylder dette Evergreen Sommerdæk alle sikkerhedsstandarder. Det producerer en lyd intensitet på 76 dB gerademal under kørslen. Brændstof-effektive man kører også med dette dæk. For terrængående køretøjer og SUV'er er Evergreen ES 82 rigtige. Dens desuden sikret profil er velegnet til asfalterede veje. Med hensyn til brændstofforbrug og akvaplaning mange tests har klassificeret dækket i klassen E.

ønsker Evergreen Sommer dæk er et billigt alternativ til bilister, sikkerhed og kørekomfort til en lav pris har. De er tilgængelige for alle køretøjsklasser på tilbud fra Reifen.de.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 52
se flere 20
af 52
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen