Valgte Filtre

Interstate Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Vis alt

Interstate sommerdæk: top kvalitet i 40 år

Den hollandske producent Interstate er et dækmærke, som sælges på markedet siden 1973. Ud over bildæk også er af høj kvalitet dæk til lastbiler eller varevogne fremstillet. Mærket har siden lanceringen hastigt ekspanderende og udviklet sin egen unikke produktsortiment.

Optimal kraftoverførsel under alle forhold

Takket være intensive forsknings- og udviklingsaktiviteter Interstate står for kontinuerlig innovation og høj kvalitet dæk. Med en fremragende distributionssystem, kan kundeønsker serviceres så hurtigt som muligt. Interstate sommerdæk er udviklet specielt til forhold, det burde have været rejst i de varme sommerperioder. Dækkene tilbyder en hånd i varme og tørre kørselsforhold optimalt greb, som giver mulighed for maksimal kraftoverførsel til vejoverfladen og fremragende bremseegenskaber. På den anden side en fremragende vand dræning og dermed optimal beskyttelse mod akvaplaning og tab af kontrol er sikret, selv med kraftig regn og fugtighed. Dette resulterer også i en fremragende vedhæftning under bremsning.

Interstate sommerdæk: meget god pris-ydelses-forhold

Ved at udvikle Interstate sommerdæk i Europa og ved produktion i Asien administrerer dækmærke at producere under særligt økonomiske forhold og disse fordele ved billige dæk af alle biler segmenter videre til kunderne. På grund af den høje kvalitet og holdbarhed af den barske Pneus lykkes producenten at tilbyde en særlig god balance mellem pris og ydelse.

De ultra-økonomisk kvalitet dæk tilbyder de højeste sikkerhedsstandarder til en rimelig og fair pris. Interstate sommerdæk er det ideelle alternativ til prisbevidste kunder.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3
af 3
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen