Åbne filtre

DÆK DIMENSION

Index

Price

kr.
til
kr.

EU Labeling


til

Seller

Vis alt

Brand

Vis alt

Additional Options

Construction

Det skal du vide om Milestone sommerdæk

Hvad enten det er blevet tid til, at skulle skifte til nye sommerdæk til din bil eller du aldrig før har købt sommerdæk til bilen, så er der nogle ting som du skal huske på. Hvis du er på udkig efter dæk som er fremstillet af en dækproducent som er verdenskendt for, at fremstille dæk som er af en meget god kvalitet, så skal du absolut overveje Milestone sommerdæk. Du kan sagtens finde gode Milestone sommerdæk tilbud.

Billige Milestone sommerdæk

De mest populære Milestone sommerdæk er uden tvivl deres Greensport serie, hvor du får den ideelle blanding af maksimal ydeevne på vejen med minimal indvirkning på miljøet, dækkene er også meget populære, da de har et meget godt vejgreb på såvel våde som på tørre vejbaner. Milestone sommerdæk priser er meget konkurrencedygtige, i forhold til mange andre dækproducenter. Den specielle gummiblanding som bruges i Milestone sommerdæk betyder også, at dækkene har en lavere rullemodstand, og derved oplever du et lavere brændstofforbrug, samt en længere levetid af dækkene.

Priser på Milestone sommerdæk

Det store udvalg af dæk som denne producent tilbyder, betyder at du helt sikkert vil kunne finde præcis det sæt dæk, der passer bedst til den bil som du har og de kørselsbehov som du har.

Mere...

Sammenlign priser til Milestone Sommerdæk

Mere...
Valgte Filtre:
 • producent: Milestone

Sammenligne op til 4 produkter:

af 4
  • 215/45 R16 90V
  • Bil - Sommerdæk

  Hurtig link til tilbuddet:

  mobilemech.dk 403,20 kr.
  daek-guru.dk 405,20 kr.
  autopink-shop.dk 407,20 kr.
  • E
  • B
  • 72 dB

  Højeste pris: 415,20  kr.

  fra   403,20 kr.

  Alle 7 Tilbud
  Test average score
MEHR ERGEBNISSE 20
af 4
Is a paid advertising

Se Desktop hjemmeside