Ă…bne filtre

DÆK DIMENSION

Index

Price

kr.
til
kr.

EU Labeling


til

Seller

Vis alt

Brand

Vis alt

Construction

Det skal du vide om Tyfoon sommerdæk

Det europæiske dækmærke Tyfoon har længe været kendt for, at producere sommerdæk som er af en meget god kvalitet. Deres dæk sælges ikke kun på det europæiske marked, men kan faktisk købes i mange lande i hele verden. Tyfoon er et dækmærke som markedsføres af Continental, og derfor behøver du heller ikke at være nervøs for at købe billige Tyfoon dæk, fordi du ved at kvaliteten er meget høj. Fordi Tyfoon er et europæisk mærke, så lever alle deres dæk op til de meget strenge krav og standarder, som der stilles til dækproducenter som sælger deres dæk på dette marked.

Tyfoon sommerdæk tilbud

Det specielle slidbane design som Tyfoon sommerdæk har betyder, at vand ikke kan samle sig under dækket, men i stedet for bliver skudt ud til siderne af dækket, på den måde mindskes risikoen for at der kan opstå akvaplaning. Det som også gør Tyfoon sommerdæk så populære er deres gode bremseevne, og det optimale vejgreb som dækket har i sving. Hvis du ser dig lidt omkring på nettet så kan du sagtens finde gode Tyfoon sommerdæk priser.

Takket være deres know-how så kan du med ro i sindet købe Tyfoon sommerdæk, fordi du ved at de har en lang levetid og tilbyder dig en god kørselsoplevelse.

Mere...

🚗 Sammenlign priser til Tyfoon Bil Sommerdæk

Mere...
Valgte Filtre:
 • producent: Tyfoon

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3
  • 215/40 R17 83W
  • Bil - Sommerdæk

  Hurtig link til tilbuddet:

  daekekspert.dk 8.021,12 kr.
  • F
  • C
  • 71 dB

  fra   8.021,12 kr.

  Alle 1 Tilbud
  Test average score
af 3
Is a paid advertising

Se Desktop hjemmeside