Valgte Filtre

Viking Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Viking dæk til sikker kørsel

Den dækmærke Viking er en tidligere norsk dækproducent. I dag brandet tilhører helt til Continental, baseret i Hannover og er produceret på de samme steder som de øvrige mærker Continental, Uniroyal og Semperit.

Viking sommerdæk bringe Viking Power i gaderne

Firmanavnet Viking er baseret på vikingerne og så til den højeste mobilitet antyder. Vikingerne var rejsende, der let blev tage uger at ankomme med deres skibe. En tilsvarende effekt har også dæk fra Viking. Også her er de sommerdæk er ingen undtagelse: de har en lav modstand mod udskridning, er brændstof-venlige og besidder takket være den innovative profil et godt greb både på våde og tørre veje. Viking sommerdæk fås i tre forskellige outfits. Den CityTech II hører dermed til de populære sommerdæk på markedet. Han er lige så stærk på begge tørre overflader samt på regnfulde veje med sin roman profil. Dens lave rullemodstand gør det en tavs repræsentant af sin art, og også brændstofforbruget er CityTech II forholdsvis lav.

ProTech II og TransTech II er også tilgængelige

Hvem snarere lange afstande og på våde veje er primært hjemme, for ProTech II Viking er det rigtige valg. Profilen af ​​dækket er blevet forbedret, fremført af Viking ProTech II sin evne og meget korte bremselængde på våde veje, men uden at forsømme de køreegenskaber på tørre veje. Holdbarhed og lav rullemodstand gør det til en yderst økonomisk sommerdæk. Den TransTech II er dyret af byrden blandt sommerdæk af mærket Viking. Specielt designet til de behov, MPV'er og lette varevogne dæk han gør god brug af de to andre Viking sommerdæk og er særligt modstandsdygtige.

Viking sommerdæk er et godt valg for alle bilister, der ønsker at prisbevidste shopping, men ønsker at nyde standarder for et mærke af høj kvalitet. De Viking dæk er produceret med den know-how fra Continental.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 108
se flere 20
af 108
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen