Valgte Filtre

Syron Bildæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Vis alt

EU-mærkning


til

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Syron dæk - sporty og komfortabel

Hvorvidt Ganzjahresreifen eller modeller for sommer og vinter - på Syron vil du helt sikkert finde det. Dette sikres ved de mange gode køreegenskaber af alle produkter, som også under Syron kan overbevise sig selv.

Pålidelig og lydløs kørekomfort

Syron dæk kan score i alle større kategorier: For eksempel er de vinterdæk fra den populære serie Everest for eksempel de sikre køreegenskaber selv på glatte eller isglatte veje. Takket være de specialdesignede vingetyper kortere bremselængde og et omfattende stabilitet er også mulige. Også populære er helårsdæk Syron 365 dage eller de mange Syron dæk til SUV eller 4x4 køretøjer, som garanterer på turen i terrænet sportslighed og omfattende sikkerhed. Vi bør også nævne de sommerdæk, som giver med deres asymmetriske slidbane til fremragende greb selv på våde veje, og støjfri kørekomfort og optimal retningsstabilitet.

Syron dæk til hvert enkelt krav

Det internationale dækmærke Syron er ikke kun kendere længes et begreb. Intet under de sports-minded og kraftfulde dagligdags dæk til alle typer køretøjer i mio kunder verden er meget populære. I produktionsprocessen af ​​Syron dæk, virksomheden bruger sine mange års erfaring inden for racing-området. Desuden er den høje kvalitet modeller anvendt med succes siden 2011 i drift racing. Ejere af små biler vil sætte pris på udførelsen af ​​Syron dæk, der kunne tildeles flere gange allerede. En særlig populær model eksempel på Syron dæk fra serien Race 1 Plus, som den også Syron er at finde.

Takket være den udestående forpligtelse, den særlige silica gummiblanding og de mange gode kørbarhed Syron dæk selv i ugunstige vejrforhold sikres glathed, hastighed og glat ride i alle tilfælde. Der er også den høje retningsstabilitet og ekstrem glathed populære modeller, der garanterer maksimal køreglæde.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 44
se flere 20
af 44
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen