Valgte Filtre

Apollo Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Apollo vinterdæk

Det indiske dækmærke Apollo blev grundlagt tilbage i 1972, og firmaet er i dag blandt verdens største dækproducenter. Du kan derfor også finde en masse gode Apollo vinterdæk tilbud, da deres dæk kan købes på næsten alle markeder over hele verden. I 2009 købte virksomheden det hollandske selskab Vredestein og skiftede navn til Apollo Vredestein BV. Virksomheden har mere end 16.000 ansatte på deres fabrikker i Indien, Sydafrika, Zimbabwe og Nederlandene.

Vinterdæk fra Apollo kendt for kvalitet

Hvis du overvejer om kvaliteten er i top med Apollo dæk, så skal du vide at kendte bilmærker som for eksempel Audi, Mercedes, Fiat, Volkswagen og Mitsubishi bruger Apollo dæk, som originaludstyr på de biler der forlader deres fabrikker. Apollo er også en af hovedsponsorerne til det engelske fodboldhold Manchester United.

Find billige Apollo vinterdæk

Du kan sagtens finde gode Apollo vinterdæk priser, fordi virksomheden fremstiller så mange millioner af dæk hvert år, og fordi de fremstiller dem i lande hvor produktionsomkostningerne ikke er helt så høje, så det bliver ikke noget problem, at finde gode priser på Apollo vinterdæk. Hvis du ser dig lidt omkring på nettet finder du ofte en masse gode tilbud. Vinterdækkene er fremstillet med en speciel gummiblanding, og virksomheden har mere end 100 specialister ansat på deres globale udviklingscenter som ligger i Holland.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 58
se flere 20
af 58
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen