Valgte Filtre

Bridgestone Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Hvad skal man vide om Bridgestone vinterdæk

Der er flere ting som man skal huske på, når man er på udgik efter nye vinterdæk til sin bil. Det kan ofte være lidt forvirrende at finde ud af hvilket firma er det bedste valg. Den japanske dækproducent Bridgestone har siden 1931 produceret vinterdæk af højeste kvalitet. Så man kan være sikker på at man får de bedste dæk, når man køber vinterdæk fra Bridgestone.

Høj kvalitet af vinterdæk

Bridgestone vinterdæk bliver hele tiden testet hvilket gør, at sikkerheden af dækkene er høj. Testene gælder ikke kun en type af deres vinterdæk, men de testes på tværs af de forskellige typer. Dette betyder meget, da dækkene meget ofte vælges til kørsel i Skandinavien, hvor vejret og også vejbaneforholdene er meget skiftene.

Snefnug symbolet betyder sikkerhed

Det gode ved vinterdæk fra Bridgestone er, at de har snefnug symbolet, dette symbol er især vigtigt hvis man overvejer at køre i udlandet, det er nemlig ikke alle lande der tillader bilister at køre om vinteren på deres veje, hvis ikke deres dæk har dette symbolet, blandt andet er det i Tyskland og Sverige lovpligtigt at man skal have vinterdæk med snefnug symbolet. Disse vinterdæk er karakteriseret ved at de har en kortere bremselængde.

Vinterdækkene er fremstillet med et Silica indhold, der er højere end mange andre vinterdæk på markedet. Dette er bland andet for at få en mere optimal ydeevne og sikkerhed på vejene. De har også med deres dygtighed og nyeste teknologi, gjort alt for at sænke støjniveauet. Og ofte vinder de også topplaceringer i kategorier der bedømmer køreegenskaber.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 326
se flere 20
af 326
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen