Valgte Filtre

Goodyear Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Goodyear vinterdæk

Hvis du står og skal købe nye vinterdæk til din bil, så vil de fleste nok foreslå at du køber vinterdæk fra en af de førende dækproducenter, og der er Goodyear helt sikkert med blandt de absolut førende dækfremstillere. Goodyear blev grundlagt helt tilbage i 1898 i USA, og fremstiller dæk til mange forskellige køretøjer. Goodyear har mere end 70.000 ansatte og har fremstillingsfaciliteter over hele verden.

Innovation driver udviklingen

Goodyear lægger meget vægt på, at hver ny udgave af deres dæk har gennemgået en innovativ udvikling. Dette finder sted ved, at virksomheden hele tiden forsker i hvordan deres dæk bliver bedre, dette har også betydet at dækkene i dag er udstyret med specielle riller, der er med til at forøge vejgrebet af dækkene. Dette er især vigtigt om vinteren hvor det gode vejgreb betyder, at man ikke behøver at være bange for at bilen skrider hvis man er afsted i bjergene. Vinterdækkene fra Goodyear er designet på en sådan måde, at de tilbyder de bedste køreoplevelser når der er mindre end 7 grader i luften.

Goodyear UltraGrip er et sikkert valg

Især Goodyears UltraGrip dæk er meget populære vinterdæk, dette er især på grund af den specielle 3D-BIS Technology (Block Interlocking System) som er med til at give dækkene bedre vejgreb, dette resultere i en bedre trækkraft og bremselængde. Dækkene har en speciel opbygning af profilblokkene og gummiblandingen som resultere i en speciel stivhed af dækkene, dette betyder at man har en bedre kontrol over bilen.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 269
se flere 20
af 269
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen