Valgte Filtre

Michelin Bil Vinterdæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Vis alt

EU-mærkning


til

Sælger

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Hvad skal man vide om Michelin vinterdæk?

Det er ikke uden grund, at Michelin i dag er en af de mest populære dækproducenter, firmaet er kendt for sine kvalitetsdæk, og har i dag fabrikker over hele verden. Michelin er især kendt på grund af deres vinterdæk.

Når det begynder at blive koldere end 7 grader, så skal man overveje at få skiftet fra sommerdæk til vinterdæk. Især fordi Michelin vinterdæk har et bedre vejgreb end mange andre dækproducenter, dette er især på grund af deres gummiblanding som gør dækkende endnu bedre. Michelin bruger silica i deres gummiblanding hvilket betyder, at de har været i stand til at kunne reducere rullemodstanden i flere af de vinterdæk som de tilbyder. Den sænkede rullemodstand betyder, at du som fører få en bedre køreøkonomi, da bilen ikke skal bruge så meget energi for at holde bilen kørende, hvilket betyder at den forbrænder mindre CO2.

Michelin vinterdæk pris, er de for dyre?

Michelin er kendt for at være kvalitetsdæk, og derfor er der nok nogle som vil mene, at deres dæk hører til i den lidt dyre ende. Men man skal se det på en anden måde, at købe vinterdæk fra Michelin er en god investering, da dækkene er mere slidstærke end konkurrenternes og derfor kan holde i længere tid inden de skal skiftes.

Kan man finde Michelin vinterdæk tilbud?

Der er mange som tror, at det er umuligt at finde Michelin vinterdæk tilbud, men faktisk kan du sagtens finde Michelin vinterdæk til gode priser, hvis bare du ser dig lidt omkring. Det kan for eksempel være en god ide at spørge ved din dækforhandler, om de skulle have nogle dæk liggende fra sidste år. Det kan også svare sig at købe vinterdæk om sommeren, da du nogle gange kan finde rabatter på dem. Derudover er der mange online butikker hvor du kan finde Michelin vinterdæk tilbud. Du skal bare altid være sikker på, at købe dem fra en professionel forhandler så du er sikker på at kvaliteten er i top.

Kan du køre med Michelin sommerdæk om vinteren?

Der er nok mange som hurtigt vil sige, at med mindre du har et helårsdæk, så skal du skifte til vinterdæk om vinteren. Men takket være Michelin Crossclimate, så er du sikker på at være godt kørende i alle vejrforhold. Michelin Crossclimate er nemlig det første sommerdæk som er tildelt snefnug-symbolet, som normalt kun gives til vinterdæk der opnår et optimalt vejgreb på de vinterglatte veje.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 357
se flere 20
af 357
Is a paid advertising
Tilbage til toppen