Valgte Filtre

Uniroyal Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Uniroyal vinterdæk

Hvis du køber dine nye vinterdæk fra Uniroyal, så ved du allerede fra det sekund du får dækkene på fælgen, at du har truffet det rigtige valg. Uniroyal blev grundlagt i Belgien, men har i mere end 30 år været en del af Continental. Uniroyal dæk er kendt for at være fremstillet af meget god kvalitet, og derfor kan du også sagtens købe billige Uniroyal vinterdæk, fordi du ved at kvaliteten er helt i top. Hvis du laver lidt researche online, så vil du ofte blive mødt af gode priser på Uniroyal vinterdæk.

Vinterdæk Uniroyal med specielle slidbaner

Den specielle slidbane som bruges i dækkene, betyder at du opretholder et godt vejgreb både hvis du bruger dækkene på en sneklædt vejbane, eller hvis du bruger dem på isglatte veje. Dækkene har også en kortere bremselængde end mange konkurrerende dæk, og det er også med til at gøre dem mere populære om vinteren.

Uniroyal vinterdæk tilbud

Fordi Uniroyal dæk er så god kvalitet, så er der også mange bilproducenter, som bruger Uniroyal vinterdæk som standardudstyr på de biler der forlader deres fabrikker. Dette betyder også at du ofte finder gode Uniroyal vinterdæk priser på nettet, fordi der er mange online butikker som sælger Uniroyal dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 137
se flere 20
af 137
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen