Valgte Filtre

Bridgestone Blizzak LM 001 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Bridgestone Blizzak LM001

Is og sne - dette er ikke de eneste udfordringer, som et vinterdæk står overfor i den kolde sæson. Dækket skal også klare koldt, vådt og tørt vejr, især på disse breddegrader. Hvis du står og mangler nye vinterdæk til bilen, så kan du med ro i sindet se på billige Bridgestone Blizzak LM001 dæk.

Bridgestone har i mange år produceret vinterdæk som er af en meget god kvalitet, og det er ikke uden grund, at producenten er blandt nogle af de mest populære dækproducenter i verden. Dæk Bridgestone Blizzak LM001 er et af de mest populære vinterdæk fra den japanske producent.

Bridgestone Blizzak LM001 blev udviklet til kompakte, mellemklassebiler og fås i forskellige størrelser (oprindeligt 14 og 15 tommer, senere op til 20 tommer). Dækket har en retningsbestemt slidbane og tilbyder mere trækkraft end sin forgænger. Bremselængden på snedækkede veje er også forbedret i forhold til forgængeren.

Dæk fra Bridgestone Blizzak LM001 – god kvalitet

De hornlignende riller på Bridgestone Blizzak LM001, såvel som de afrundede hjørner af slidbaneblokkene, reducerer risikoen for akvaplaning og sikrer optimal kørsel på sjap og sne, fordi væskerne transporteres væk fra kontaktområdet hurtigere. Derudover vejer vinterdækket mindre end sin forgænger, hvilket har en positiv effekt på brændstofforbruget. Rullestøjen er også blevet reduceret drastisk.

Bridgestone tilbyder den aktuelle Blizzak LM-001-serie til mange forskellige køretøjer, lige fra de smalle 155 mm dæk til små biler, til de sporty 225 dæk i lavprofilformatet. I sammenligningstestene overbeviste dækket som et godt allround-dæk på is, sne, tør og våd vej.

Køb Bridgestone Blizzak LM001 dæk

Med Bridgestone Blizzak LM001 køber du et fremragende vinterdæk, der sætter standarder. Dækfabrikanten reklamerer med forbedrede køreegenskaber med god håndtering og bremseevne på våde veje og sne. Bridgestone Blizzak LM001 scorer point med store lav slitage. Bridgestone har udviklet profilen jævnligt siden 2014, og forbedrer hele tiden sine dæk. Bilister drager fordel af interessante innovationer og sikker håndtering på vinterveje. Hvis du ser dig lidt omkring på nettet, kan du sagtens finde gode Bridgestone Blizzak LM001 tilbud, og hvis du køber flere dæk på en gang, så kan du ofte spare penge.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 96
se flere 20
af 96
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen