Valgte Filtre

Bridgestone Potenza S001 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Pris kategori

Det skal du vide om Bridgestone POTENZA S001 dæk

Bridgestone POTENZA S001 sommerdæk er et resultat af Bridgestones Formel 1 engagement og er ideelt til sportsbiler. Som et premium-dæk er det designet til optimal håndtering i alle situationer - selv ved høje hastigheder. Dækkets asymmetriske profil muliggør sikker kørsel på både tørre og våde veje og øger kørekomforten. Desuden reducerer det specielle design af slidbanen og -blokkene markant den rullestøj der kommer fra Bridgestone POTENZA S001 dækket.

Bridgestone POTENZA S001 dæk er designet som et let dæk og den minimerede rullemodstand resultere i en mere brændstofeffektiv kørsel med dette sommerdæk. "Active Insert" -teknologien sikrer en kort bremseafstand og god håndtering. Ved kurver forbedres vejgrebet, hvilket også gør håndteringen af ​​Sport-dæk endnu mere behagelig. Dette skyldes også de brede og særligt stive skulderblokke på Bridgestone sommerdæk, som også påvirker den langsgående stivhed af dette sommerdæk.

POTENZA S001 fra Bridgestone har en speciel slidebane der sørger for at vandet bliver drænet væk fra dækket, på den måde mindskes risikoen for, at der kan opstå akvaplaning. En ny slidbanevinkel muliggør lav deformation af dækket under opbremsning. Dækket tilbyder således korte bremseafstande og god kørestabilitet, selv ved høje hastigheder på grund af dets store langsgående stivhed på tørre og våde veje.

Find en god Bridgestone POTENZA S001 pris

Hvis du er på udkig efter at købe et Bridgestone POTENZA S001 så finder du ofte gode tilbud på nettet hvis du bare ser dig lidt omkring. Du kan ofte finde gode priser på Bridgestone POTENZA S001 hvis du køber mere end ét dæk ad gangen. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 48
se flere 20
af 48
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen