Valgte Filtre

Bridgestone Turanza T001 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Hvad man skal vide om Bridgestone Turanza T001 dæk

Bridgestone Turanza T001, er et sommerdæk fra Bridgestone. Siden firmaets grundlæggelse i 1931, og hele vejen op gennem produktionen af deres dæk, i mange forskellige størrelser og til mange forskellige bilmærker, har de lagt meget stor vægt på, at fremstille dæk som opfylder alle de ønsker man som bilist måtte have.

Da det jo er meget forskelligt hvor man kører i sin bil, og på hvilke vejbaneforhold, er der flere ting man som bilist ser på, når man skal vælge nye sommerdæk til sin bil. Bl.a. hvordan opfører bilen sig på vejen, og hvordan er dækkenes egenskaber generelt.

God kørekvalitet med Bridgestone Turanza T 001

Bridgestone Turanza T 001 har gode bremseegenskaber, både når det gælder kørsel på våd vej, og når man drejer i sving, dette er fordi dækkene har asymmetriske mønstre. På grund af en stor andel af silica i gummiblandingen som bliver brugt til fremstillingen af dækkene, drænes vand på vejbanen også bedre væk. Dette er med til at skabe en bremselængde som er næsten 3% kortere end mange andre dæk på markedet, alt dette giver en bedre køreoplevelse for bilisten.

Dækkenes rullemodstand nedsættes på grund af en NanoPro- Tech- teknologi, som Bridgestone anvender, dette giver også et lavere brændstofforbrug.

Støjniveauet når man kører med bilen, er også reduceret, da der er fremstillet en slags integration af lukkede hulrum i dækket. Alt i alt giver disse egenskaber og jævn slitage og større slidstyrke af dækket, en længere levetid i kilometer.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 47
se flere 20
af 47
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen