Valgte Filtre

Bridgestone Turanza T005 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Det skal du vide om Bridgestone Turanza T005 dæk

Bridgestone Turanza T005 er designet til at hjælpe dig med, at opretholde kontrol over dit køretøj selv under vanskelige kørselsforhold. Dækket tilbyder førsteklasses bremsning og kontrol i svingene, selv på regnvejrsdage. Dette kombineret med den lange levetid af dæk Bridgestone Turanza T005, er med til at gøre dette dæk så populært.

Køb Bridgestone Turanza T005 dæk

Den japanske dækproducent Bridgestone er blandt de største dækproducenter, og beskæftiger næsten 150.000 mennesker over hele verden. Succeshistorien begyndte i 1931, og i lang tid producerede virksomheden ikke kun dæk, men også andre ting. Fra 1997 til 2010 kørte bilerne i Formel 1 med Bridgestone dæk, og den dag i dag kører mange biler i motorsporten stadig med Bridgestone dæk. Erfaringerne fra racerbanen bruges i udviklingen af ​​nye dæk til personbiler, hvilket i sidste ende kommer bilisterne til gode.

Turanza T005 er efterfølgeren til Turanza T001 EVO, som har fået meget gode anmeldelser. Men hvis noget kan blive endnu bedre og mere universelt, har Bridgestone opnået lige netop det. Det er en perfekt model til en stabil og behagelig kørekomfort. Dækket tilbyder endnu bedre greb på enhver type vej.

Bridgestone Turanza T005 pris er meget konkurrencedygtig, og dækket er fremstillet med en masse positive egenskaber, som alle er med til at gøre dette til et meget godt dæk til bilen. Det handler især om dækkenes fremragende bremseegenskaber på forskellige overflader. Dækket er også kendetegnet ved at være fremstillet med en meget optimeret slidbane, som er meget brændstofbesparende. Takket være den specielle gummiblanding som bruges i dækket, så tilbyder dækket altid et godt vejgreb, der garanterer de højeste sikkerhedsstandarder.

Med billige Bridgestone Turanza T005 får du dæk i høj kvalitet, der fungerer godt i alle vejrforhold og ofte fremstår som vinderen i tests. Selvom Bridgestone dæk er dyrere end andre producenter, kan du stadig finde en masse gode Bridgestone Turanza T005 tilbud, hvis du bare ser dig lidt omkring på nettet.

Find en god Bridgestone Turanza T005 pris

Bridgestone Turanza T005 dæk fås i mange forskellige størrelser. De tilbyder dig perfekte køreegenskaber på alle veje. Bridgestone Turanza T005 giver en unik kontakt med jorden selv under meget vanskelige kørselsforhold. Disse dæk tilbyder meget god sikkerhed.

Flere og flere mennesker vælger at købe deres dæk online. Her tilbydes mange forskellige dækmodeller og dækstørrelser. Valget er så stort, at du hurtigt bliver forvirret. Bridgestone Turanza T005 dæk fås også i mange forskellige størrelser. Kontroller bilens dokumenter for at finde størrelsen af de dæk der passer til dit køretøj. Disse dæk kommer som sagt i mange forskellige størrelser, så næsten lige meget hvilken type af køretøj du har, så kan du finde et Bridgestone Turanza T005 dæk der passer til dine behov.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 300
se flere 20
af 300
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen