Valgte Filtre

Bridgestone Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Bridgestone dæk

Alle som kender noget til dæk og de forskellige dækproducenter, kender navnet Bridgestone, da firmaet laver dæk til både personbiler, lastbiler, busser, landbrugsmaskiner og endda også til fly og motorcykler. Mange rally og Formel 1 hold, vælger også at køre med deres dæk.

Dækkene sælges i mere end 150 lande, og de fremstilles på mere end 180 produktionsanlæg, og så er det muligt at få dem til alle årstider, vind og vejrforhold, så det skulle være mærkeligt, hvis man ikke kunne finde et passende dæk til sit køretøj. Og ved at se sig lidt omkring på markedet, er det muligt at finde gode Bridgestone dæk priser.

Tradition og kvalitet

Hvad de færreste måske nok ved, er hvordan navnet Bridgestone opstod. Men i Japan gik en meget produktiv mand rundt, han havde allerede inden han begyndte at fremstille dæk, lavet de kendte og traditionelle sko, Tabi. Hans navn var Shojiro Ishibashis, hvilket faktisk betyder Stone Bridge, og ved at bytte om på de to navne, opstod i 1931 Bridgestone.

De forsøger hele tiden at være på forkant med teknologien indenfor fremstillingen af dæk. Dette gælder både sikkerhed og kørekomfort, men også når det gælder om at beskytte miljøet. I 1980'erne kom det første pigfri dæk til vinterkørsel på markedet, og kort tid efter blev den nye gummiblanding Multicell taget i brug. Endda når det gælder dæk til lastbiler, bruger de genbrugsmaterialer. Hvis man er bange for, at bilen skulle punktere mens man kører, er det muligt at få et Run Flat Dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 2483
se flere 20
af 2483
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen