Valgte Filtre

Continental AllSeasonContact Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Continental AllseasonContact dæk

Continental er en af ​​de mest populære dækproducenter over hele verden. Flere og flere mennesker vælger bildæk fra denne producent af mange grunde. Dækproducenten fører i sit sortiment dæk i bedste kvalitet. De helårsdæk, der tilbydes af Continental, giver dig ekstrem god bremseevne samt pålidelig trækkraft.

Continental AllSeasonContact er en af de nyeste modeller fra den verdenskendte dækproducent. Det er et helårsdæk, men dækkets mønsterprofil og vejgreb betyder, at dækket tilbyder den samme form for ydeevne som et ægte vinterdæk. I løbet af sommermånederne er Continental AllSeasonContact præget af en meget god bremseevne, uanset om du kører på tørre eller våde vejbaner. Den fremragende egnethed til hver sæson, er resultatet af en intelligent kombination af harpikser til vinterpræstation og højt silica indhold. Trækkraft, rullemodstand og generel kørselsadfærd er positivt påvirket af dette.

Continental AllseasonContact dæk tilbyder fremragende kørestabilitet på tørre, våde og snedækkede veje. Der ydes også sikkerhed i farlige situationer som akvaplaning. Rillerne i dækket skubber hurtigt og effektivt vandet væk fra dækket. Serien inkluderer Continental AllseasonContact dæk til alle forskellige køretøjstyper. Uanset om du vil bruge dækkene til din varevogn eller dit terrængående køretøj, hos os vil enhver køretøjsejer hurtigt finde det rigtige dæk.

Køb Continental AllSeasonContact for brug hele året

Sikkerhed skal altid komme først i trafikken. Dækket er ansvarligt for håndteringen af ​​køretøjet. Især i ekstreme vejrforhold som koldt-, vådt- og meget varmt vejr, skal bildæk stadig tilbyde maksimal ydeevne. På vores breddegrader er klimaforholdene meget ensartede, og derfor er helårsdæk af god kvalitet ofte tilstrækkelige til de fleste bilister. Continental dæk AllseasonContact tilbyder bilister en sikker køreglæde i alle vejrforhold.

AllSeasonContact dæk er som nævnt overbevisende under alle vejrforhold. Ansvaret for dette er kombinationen af ​​åbne dækskuldre, og stift slidbanedesign med et minimum af lameller for bedre håndtering og bremsning på tørre veje. Den imponerende reduktion i rullemodstand, er et resultat af en optimeret opbygning af dækkets sidevægge, og optimal dybde af mønsterprofilen resulterer i betydelige besparelser på brændstoføkonomien, uden at gå på kompromis med sikkerhedsaspekter.

Find en god Continental AllseasonContact pris

Hvis du køber dæk fra Continental AllseasonContact til alle 4 sæsoner, så har du bestemt taget den rigtige beslutning. Dækkene giver dig fremragende trækkraft og det højeste sikkerhedsniveau. Selv det irriterende dækskifte er en del af fortiden, fordi dækket kan bruges både om sommeren og om vinteren. Du finder ofte gode Continental AllseasonContact tilbud på nettet, hvis du bare ser dig lidt omkring.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 139
se flere 20
af 139
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen