Valgte Filtre

Continental CONTIECOCONTACT 5 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Det skal du vide om ContinentalContiEco Contact 5 dæk

Med et køb af Continental ContiEcoContact 5 dæk ved du, at du har købt et dæk der kommer med et højt sikkerhedsniveau og en miljøvenlig kørestil. Dækket er kendt for at tilbyde en kortere bremselængde end mange konkurrerende dæk, dette er takket være den specielle gummiblanding som også betyder, at dækket har en lavere rullemodstand. Det nye slidbanedesign på dækket betyder også, at vand ikke kan samle sig under dækket, på den måde mindskes risikoen for at der kan opstå akvaplaning.

Dæk Continental ContiEcoContact 5 – innovativt design

Med dækket Continental ContiEcoContact 5 har den tyske dækproducent formået at kombinere god ydelse på tørre og våde veje med lav rullestøj. For at opnå dette har Continental revideret opbygningen af ​​hele dækket, samt sammensætningen af gummiblandingen. Continental ContiEcoContact 5 tilbyder også en god trækkraft på våde veje, dette bekræftes også af EU's dækmærkning, hvor dette dæk har fået et "B" i vejgreb på våde veje og brændstofeffektivitet. Alt i alt er dette et velafbalanceret dæk.

Find en god Continental ContiEcoContact 5 pris

Hvis du vil er på udkig efter en god pris på Continental ContiEcoContact 5, så kan du bruge vores søgemaskine, som hurtigt kan vise dig hvilken størrelse af det dæk der passer bedst til din bil og dine behov. Da der i Danmark er en lov om at der ikke må være under 1,6mm profil på dækket, så kan det være en god idé, at tjekke om du skal have nye dæk på bilen inden du begiver dig ud på en længere tur.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 65
se flere 20
af 65
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen