Valgte Filtre

Continental CONTIPREMIUMCONTACT 5 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Det skal du vide om Continental ContiPremiumContact 5

Hvis du er på udkig efter nye sommerdæk til bilen, så ved du sikkert også at det nogle gange kan være svært at vælge det rigtige dæk. Der er så mange forskellige dæk at vælge imellem. Med et køb af Continental ContiPremiumContact 5 ved du uden tvivl, at du har købt et af de bedste sommerdæk til personbiler. Det er ikke uden grund, at dette Continental dæk ofte ligger i toppen af tests af internationale dæk.

Dæk Continental ContiPremiumContact 5 – tradition for kvalitet

Med ContiPremiumContact 5-modellen præsenterer Continental en efterfølger til den succesrige model ContiPremiumContact 2. Det nye premium-dæk imponerer med sit høje niveau af kørekomfort, perfekt håndtering og meget korte bremseafstande på tørre og våde veje. Dette muliggøres blandt andet ved forbedrede 3D-blokke, der sikrer at sommerdækket har en kortere bremselængde, og giver bedre stabilitet. De specielle riller i dækket er også med til at sørge for, at der ikke kan opstå akvaplaning, da vand ikke kan samle sig under dækket, men i stedet bliver ledt ud til siderne af dækket.

Find en god Continental ContiPremiumContact 5 pris

Hvis du ser dig omkring på nettet, så kan du ofte finde en meget god pris på Continental ContiPremiumContact 5. ContiPremiumContact 5 Continental fås i størrelserne

mellem 14 og 17 tommer, så du finder sikkert en størrelse der passer til dit køretøj, lige meget om der er tale om en kompakt bil, eller om der er tale om en større bil. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 43
se flere 20
af 43
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen