Valgte Filtre

Continental ContiSportContact 5 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Det skal man vide om Continental ContiSportContact 5 dæk

Hvis man er på udkig efter et super godt sommerdæk, som sammen med ca. 140.000 andre dæk, er blevet testet på strækninger over mere end 200 millioner kilometer, og fra et firma som har eksisteret i næsten 140 år, så er det et Continental ContiSportContact 5 dæk man skal kikke efter.

Begyndelsen for at få dette sommerdæk, kunne være at gå online, her er der masser af muligheder for, at søge og finde de bedste priser. Dækket findes i mange forskellige størrelser, og fås til almindelige biler og til den lidt større SUV.

ContiSportContact 5 Speciel gummiblanding

Sommerdæk har en anden gummiblanding end vinterdæk, og det er også gældende hos ContiSportContact 5, her hedder gummiblandingen "BlackChilli". Denne gummiblanding sammen med forbedrede slidbanemønstre er med til, at give bilen bedre køreegenskaber. Dækkene har en kortere bremselængde i alle slags vejrforhold, og de har et godt vejgreb og ligger mere stabilt når bilen kører rundt i sving. Rullemodstanden er også lavere, og brændstofforbruget er reduceret betydeligt, dette er fremkommet ved hjælp af den specielle gummiblanding og det at mønstret på slidbanen, giver en maksimal drivkraft.

Dækket har vundet flere priser, og har 2 gange i træk ligget som nummer et i rækken af ultimative sommerdæk. Her vandt det 1. pladsen i kategorien bremsning og styreevne på tør vej, og 1. pladsen i kategorien " bremsning, styreevne og mindsket risiko for akvaplaning på våd vej. Det er altså ikke uden grund, at dæk fra Continental, er standardudstyr på mange europæiske fabriksnye biler.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 153
se flere 20
af 153
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen