Valgte Filtre

Continental EcoContact 6 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Det skal du vide om Continental Eco Contact 6 dæk

Med Eco Contact 6 fra Continental har dækproducenten udviklet et sommerdæk, der giver dig bedre kilometertal med lavere rullemodstand. Continental Eco Contact 6 er optimeret i næsten alle områder sammenlignet med forgængeren. Så med dette højteknologiske sommerdæk, har du ikke kun en mere præcis håndtering, men også et lavere brændstofforbrug.

Continental bestræber sig altid på at optimere dækkets slidbanedesign. I modsætning til andre modeller, er antallet af riller på Continental Eco Contact 6 øget. Denne løsning tilbyder et meget bedre vejgreb på våde vejbaner og en mere præcis håndtering. Balancen mellem slidbanen og profilen på dækkets skuldre, skaber en helt ny følelse når man kører i regn. Vandet bliver fanget i slidbanen og ledt ud til siderne af dækket, på den måde mindskes risikoen for, at der kan opstå akvaplaning. Med dæk Continental Eco Contact 6 har du et perfekt dæk til sommertiden.

Køb Continental Eco Contact 6 – innovativt design

Continental har skabt et højteknologisk dæk med Eco Contact 6. For at forbedre dækket i forhold til forgængeren, har Continental brugt meget tid på at fremstille en ny silica-blanding, for bedre at distribuere de kemiske ingredienser i blandingen. Dette har faktisk resulteret i en rullemodstand som er reduceret med op til 15%, hvilket også fører til en reduktion af bilens brændstofforbrug.

Derudover sikrer de nye tilsætningsstoffer i gummiblandingen i Eco Contact 6 fra Continental, at bremsekræfterne kan overføres bedre, og dækket har derfor en kortere rullemodstand end mange konkurrenters dæk. Continental kalder disse to innovationer for "GreenChili 2.0". Med disse teknologier er Continental Eco Contact 6 et ægte højteknologisk dæk.

Find en god Continental Eco Contact 6 pris

Du finder ofte billige Continental Eco Contact 6 dæk på nettet hvis du ser dig lidt omkring. Hvis du ikke er sikker på hvilke dæk der passer til dit køretøj, så kan du bruge vores søgemaskine, som nemt og hurtigt fortæller dig hvilket dæk du skal købe. Dækket kommer faktisk i hele 63 forskellige størrelser, så du finder ofte en god pris på Continental Eco Contact 6 dæk, med så stort et udvalg skulle det være mystisk, om du ikke kunne finde et dæk til din bil.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 218
se flere 20
af 218
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen