Valgte Filtre

Continental PremiumContact 6 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Continental Premium Contact 6 dæk et sommerdæk der kan det hele

Når man taler om sikkerheden på vejene, så ønsker man jo, at der er tale om sikkerhed for både dem der kører bilen, og dem der går eller cykler nær bilen. Det danske vejr byder på mange slags vejrforhold, og derfor både våde og tørre vejbaner, og her kommer continental premiumcontact 6 dækket ind i billedet.

En ny syntetisk amorf silica-blanding, er med til at forkorte din bremselængde, og en meget slidstærk polymer-forbindelse, i forbindelse med et fantastisk slidbanemønster, er med til at gøre støj og brændstofforbruget, samt rullemodstanden meget bedre end mange andre dæktyper. Dækket fås i mange forskellige størrelser, og tilbyder en meget god trækkraft på tørre vejbaner. På grund af dækkets design, bliver det slidt på en mere ensartet facon, hvilket betyder at det har en længere levetid end mange konkurrerende dæk.

Det første dæk der nogensinde blev designet med slidbanemønster, blev faktisk vist til verden af Continental. Selvom Continental blev grundlagt helt tilbage i 1871, så gør de hver dag en masse for at forbedre deres dæk.

Med deres continental premium contact 6, må man virkelig sige, at deres sommerdæk er blevet et højkvalitetsprodukt, man mener endda, at det er blevet skabt til at være et teknologisk gennembrud. Dækket giver en dynamisk styring og præcision, og så er det lavet sådan, at det også har nemmere ved at modstå de brandvarme motorveje, som man jo desværre kan blive udsat for i disse globale opvarmnings tider.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 188
se flere 20
af 188
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen