Valgte Filtre

Continental SportContact 6 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Det skal du vide om Continental SportContact 6 dæk

Hvis du leder efter et dæk der passer til din sporty kørestil, så er det nye Continental dæk SportContact 6 lige det dæk som du har ledt efter. Alt efter størrelsen på det dæk du køber, er SportContact 6 Continental tilladt til en hastighed på op til 350 km/t, dette er takket være den specielle slidbane som dækket har, og den nyudviklede "Aralon350" teknologi.

Med et årligt salg på mere end 10 milliarder kroner og mere end 212.000 ansatte, er Continental bestemt en af ​​de vigtigste aktører i denne branche. Som verdens fjerde største dækproducent, tilbyder Continental en know-how, som det kun er de færreste dækproducenter der kan tilbyde.

Dæk Continental SportContact 6 - "Black Chili" teknologi

"Black Chili" er navnet på Continentals nye gummiblanding. Når det kommer til det nye Continental SportContact 6 dæk sikrer dette, at dækket opretholder et optimalt vejgreb, ikke kun på tørre men også på våde overflader. Continentals ingeniører har designet gummiblandingen, så den nærmest kan låse sig fast med underlaget i mikroområdet.

Takket være den specielle gummiblanding, så tilbyder dækket maksimal stabilitet ved høje hastigheder, hvilket har resulteret i korte bremseafstande. Dækkets komplekse profilblokstrukturer i skulderen, giver ultimativ overførsel af trækkraft og stabilitet. De specielle riller i dækket sørger for, at vand ikke kan samle sig under dækket men i stedet bliver ledt ud til siderne af dækket, på den måde mindskes risikoen for, at der kan opstå akvaplaning.

Find gode Continental SportContact 6 pris

Continental SportContact 6 dæk fremstilles i 41 dimensioner til fælge med størrelserne mellem 19 og 23 tommer, med andre ord er der sikkert et Continental SportContact 6 tilbud, der passer til dine behov. Og et valg af den rigtige størrelse garanterer også, at ejere af store og tunge SUV-modeller, kan nyde kvaliteten af Continental med et køb af Continental SportContact 6 dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 126
se flere 20
af 126
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen