Valgte Filtre

Continental WinterContact TS 850P Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Continental WinterContact TS 850p dæk

Såkaldte Sports Utility Vehicles - kort SUV - er meget populære for øjeblikket. De er rummelige, har meget kraft og ligger godt på vejen. Selvom disse køretøjer sagtens kan bruges off-road, så er disse køretøjer primært designet til vejen, hvorfor du har brug for relativt store vinterdæk med et højt belastningsindeks. Continental har nogle passende modeller i WinterContact TS 850 P-serien til dette formål, Hvis du er på udkig efter et vinterdæk som du kan benytte til alle vejrforhold, så skal du absolut overveje at se på Continental dæk WinterContact TS 850p.

Continental WinterContact TS 850 P – et godt vejgreb

Continental WinterContact TS 850 P er et asymmetrisk vinterdæk, der blev lanceret i 2014 - som det første dæk fra denne producent uden "Conti" i navnet. Dækket er verdenskendt for at have et meget godt vejgreb på glatte og tørre vejbaner, så du altid er sikker på vejen. Continental ligger hele tiden blandt de bedste dækproducenter i verden og det er ikke uden grund.

WinterContact TS 850p fra Continental er fremstillet med en speciel gummiblanding som betyder at dækket har en bedre bremseevne og dermed en kortere bremseafstand end mange konkurrerende dæk. De specielle riller som er bygget ind i dækkets slidebane, betyder at dækket har en god trækkraft på isglatte veje.

Find en god Continental dæk WinterContact TS 850p pris

Hvis du vil købe Continental WinterContact TS 850 P dæk til din SUV, så kan du ofte finde gode Continental WinterContact TS 850 P tilbud på nettet hvis du bare ser dig lidt omkring. Fordi dækket er så populært som det er, så kan du tit finde gode priser på Continental WinterContact TS 850 P dæk, hvis du køber mere end et dæk af gangen så kan du ofte spare en masse penge. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 198
se flere 20
af 198
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen