Valgte Filtre

Continental Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

En rejse tilbage i tiden

Continental AG er en tysk koncern, der har hovedsæde i Delstaten Niedersachsen, Hannover. Efter Bridgestone, Michelin og Goodyear er de verdens fjerdestørste producent af dæk, bremsesystemer og andet autotilbehør. De blev grundlagt i 1871 som gummifabrikant under navnet ”Continental-Caoutchouc und Gutta-Percha Compagnie” og har sidenhen valgt at udelade sidstnævnte.

Continental stabilt på markedet

Continental, kendt på børsmarkedet som CTTAY eller Continental AG blev børsnoteret i år 2000 og har siden da oplevet fremgang indtil december 2014 hvor de blev hårdt ramt af et krak på 79%. Ifølge Wikipedia havde Continental en overensstemmelse med Schaeffler Group i 2008 og i år 2014 under et aktionærmøde, annoncerede Schaeffler at de trak deres investering tilbage fra Maj 2014. Det kan have sat en stopklods for Continental som på trods af alt havde et pænt overskud selvsamme år på beskedne 2,3 milliarder.

Continental dæk er, helårsdæk, helårssikkerhed og helårs ro

Som bruger af Continental dæk finder man hurtigt ud af, at deres ContiSilentTM ­ funktion faktisk kan nedjustere støjen i kabinen markant og derved tilvejebringe en tilfredsstillende ro og en ekstra køreglæde. Med helårs Continental dæk sikrer du køreglæde om vinteren, såvel sommeren, og du undgår at skulle tænke på udskiftning er dæk hvert halve år. Derudover leverer Continental en sublim sikkerhed og har dæk til ethvert behov. Hvad enten du kører meget i alperne, heden, i skoven eller sumpområder, så dækker Continental din ryg - uden kvaler.

Valgfriheden forefindes naturligvis

Hvis du ikke er typen der gider kører med helårsdæk er du også dækket ind, da Continental har et bredt udvalg af både vinter-, sommer-, og helårsdæk. Skulle du være usikker, kan du springe med på helårsdæksvognen og vide dig sikker med Continental dæk.

Fem smaddergode grunde til at købe Continental dæk til din bil

  1. Med deres avancerede teknologi i samspil med kvalitet af kaliber går du ikke forkert i byen.
  2. Ro i kabinen giver ro i hovedet og en mere fokuseret chauffør.
  3. Slip for at tænk på udskiftning af dæk ved sæsonskift.
  4. Opnå mere lydhørhed overfor fejl ved din bil når nu dine dæk ikke larmer.
  5. Testvindere i sikkerhed og egenskaber

Hvis ikke det er grund nok til at vælge Continental kommer bonusbomben lige oveni. Continental er baseret i Tyskland og er derfor af tysk kvalitet og tysk sikkerhed. Nemlig sikkerheden vægter højt ved Continental og netop derfor er deres bildæk bedst i test. Siden år 2007 har Continental dæk fået anbefalinger i ca. 80% af alle tests. Det er selvfølgelig med god grund, da alle aspekter bliver taget til overvejelser når disse dæk bliver testet. En konstant dækudvikling er en fast tradition ved Continental, og netop derfor er Continental dit foretrukne dækmærke.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3544
se flere 20
af 3544
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen