Valgte Filtre

Cooper Discoverer STT PRO Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Cooper Discoverer STT Pro dæk

Hvis du har en firehjulstrækker, så kan det være en god idé, at overveje at købe Cooper Discoverer STT Pro. Det aggressive slidbanemønster har fremragende egenskaber og fantastisk greb på alle former for undergrund, det er lige meget om det mudret, sandet, stenet eller løs jord.

Med et dæk fra Cooper Tire & Rubber Company, så er du sikker på, at du får et dæk som er fremstillet med kvalitet i tankerne. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1926 af Ira J. Cooper, og firmaet har stadig den dag i dag deres hovedkontor i Ohio.

Discoverer STT Pro fra Cooper - Offroad dæk med forstærkning

Dækket Cooper Discoverer STT Pro er det rigtige dæk til de personer, som ofte benytter deres bil i meget svære terræner, og som ikke ønsker at begrænse sig til almindelige veje og grusveje, når de kører. Selv det aggressive slidbanedesign på Discoverer STT Pro, giver en idé om dækkets kvalitet. Dækkets Amor-Tek krop med sine tre polyesterbælter, beskytter dækkets ydervægge mod skader. De specielle riller i dækket sørger for, at der ikke kan samle sig grus og snavs i dækket. Så selv i hårdt terræn garanteres det fulde vejgreb.

Cooper Discoverer STT Pro pris

Det kan godt være, at du nu er bange for, at det vil koste en bondegård at købe disse nye Discoverer STT Pro dæk fra Cooper til din SUV, men du kan faktisk sagtens finde en god pris på Cooper Discoverer STT Pro online, hvis du bare ser dig lidt omkring. Her i shoppen har vi en masse forskellige dæk fra Cooper, og fra andre kendte dækmærker.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 34
se flere 14
af 34
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen