Valgte Filtre

Cykeldæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

Sælger


Vis alt

Konstruktion

Hvad skal man huske på, når man køber dæk til cyklen?

Når man står og skal købe nye dæk til sin cykel, er der flere ting som man skal huske på. Grunden til dette er, at det der er det bedste cykeldæk til en type cykel, ikke nødvendigvis er det bedste til en anden type cykel. Derudover er det meget vigtigt at du finder den rigtige cykeldæk størrelse til den type cykel som du har.

Det er naturligvis også vigtigt, at du tænker over om du skal køre mest på grusvej eller om den skal bruges til bykørsel. En mountainbike for eksempel, vil blive brugt i et meget mere udsat terræn, og derfor skal dækkene være mere robuste, så de bedre kan modstå de stød som de får. Hvis du skal køre ræs, så er de dæk der skal bruges helt anderledes, da de skal have en lav rullemodstand og være lettere.

Hvorfor er den rigtige cykeldæk størrelse vigtig?

Det kan ikke komme som en overraskelse for folk, at der er forskellige størrelser af cykeldæk. Det kommer både an på størrelsen af din cykel, og det kommer an på typen af cyklen, for eksempel skal profilen på et mountainbike dæk være meget anderledes end profilen på et cykeldæk der skal bruges til bykørsel eller landevejskørsel. Du kan ofte nemt se størrelsen af dine cykledæk på siden af din cykel, hvis størrelsen er slidt af, så kan din cykel ekspert sikkert hjælpe dig med at finde størrelsen på dine dæk.

Hvor skal jeg købe cykeldæk?

Der er nok mange der tror, at det at købe nye cykeldæk er en meget dyr affære, men det er faktisk muligt at finde billige cykeldæk, hvis man tænker lidt over hvor man køber dem. Det kan ofte være lidt billigere at købe cykeldæk til en god pris, hvis man køber dem online i stedet for i de almindelige cykelbutikker.

Forskellige typer af cykeldæk

Et cykeldæk er ikke bare et cykeldæk, der findes mange forskellige former, blandt andet skal man beslutte sig for om man vil have et dæk med en slange indeni, eller om man hellere vil have et “tubeless” dæk.

Vælger man den sidste version skal man dog sikre sig, at cyklen og fælgen er klar til det. Man kan også købe det er hedder et punkterfrit dæk, disse dæk bliver også kaldt for kevlardæk. I modsætning til almindelige dæk, så er kevlardæk vævet med kevlar tråde, og dermed er de mere modstandsdygtige. Selvom de hedder punkterfrie dæk, så kan større skarpe genstande stadig lave et hul i dækket. Så man skal ikke bare ukritisk køre over skarpe ting.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 874
se flere 20
af 874
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen